تاریخ انتشار : یکشنبه 10 اسفند 1399 - 15:40
کد خبر : 90611

معاون استاندار گیلان خبر داد؛ تأمین سرمایه در گردش برای راه‌اندازی کامل واحدهای نیمه‌تمام

معاون استاندار گیلان خبر داد؛ تأمین سرمایه در گردش برای راه‌اندازی کامل واحدهای نیمه‌تمام

جارستان: معاون هماهنگی امور اقتصادی استاندار گیلان با اشاره به اینکه از ۱۹۸ واحد نیمه تمام هدف‌گذاری شده حدود ۱۱۰ واحد به بهره‌برداری رسیده اند، گفت: این واحدها برای آغاز به کار به سرمایه در گردش نیاز دارند که سعی ما تأمین اعتبار از منابع تسهیلاتی استان برای راه‌اندازی کامل این واحدهاست. به گزارش پایگاه

جارستان: معاون هماهنگی امور اقتصادی استاندار گیلان با اشاره به اینکه از ۱۹۸ واحد نیمه تمام هدف‌گذاری شده حدود ۱۱۰ واحد به بهره‌برداری رسیده اند، گفت: این واحدها برای آغاز به کار به سرمایه در گردش نیاز دارند که سعی ما تأمین اعتبار از منابع تسهیلاتی استان برای راه‌اندازی کامل این واحدهاست.

به گزارش پایگاه اطلاع رسانی استانداری گیلان؛ آرش فرزام صفت در گفت‌وگویی در مورد تکمیل پروژه‌های نیمه‌تمام استانی اظهار داشت: از اواخر سال گذشته پروژه‌های نیمه تمام گیلان که بیش‌از ۵۰ درصد پیشرفت فیزیکی داشتند، غربالگری شدند.

معاون هماهنگی امور اقتصادی استاندار گیلان با بیان اینکه ۱۹۸ پروژه نیمه تمام برای تکمیل تعیین شده، گفت: طبق بررسی‌های صورت گرفته ، تعدادی از آن‌ها با مشکلاتی در حوزه مجوز و زیرساخت‌ها مواجه بودند و شماری هم در اخذ تسهیلات از بانک‌ها مشکلاتی داشتند که در مجموع ۷۸۰ میلیارد تومان تسهیلات مورد نیاز ۱۹۸ پروژه تأمین شد؛ این پروژه‌ها دسته‌بندی و به سازمان برنامه و بودجه کشور معرفی شده اند.

فرزام صفت عنوان داشت: برخی از پروژه‌های مذکور با سرمایه شخصی به بهره‌برداری رسیدند و بخشی از آن‌ها نیز از تسهیلات بانکی بهره‌مند شده و پروانه بهره‌برداری اخذ کرده اند.

وی با بیان اینکه از ۱۹۸ واحد نیمه تمام هدف‌گذاری شده حدود ۱۱۰ واحد به بهره‌برداری رسیدند گفت: این واحدها برای آغاز به کار به سرمایه در گردش نیاز دارند که سعی ما تأمین اعتبار از منابع تسهیلاتی استان برای راه‌اندازی کامل این واحدهاست.

فرزام صفت از عملکرد ناموفق کلینیک عارضه‌یابی واحدهای صنعتی گیلان در گذشته خبر داد و افزود: طبق هدفگذاری‌ها قرار بر این بود که این کلینیک‌ها در شرکت شهرک‌های صنعتی مستقر شده و خاکریز اول بررسی مشکلات بنگاه‌های اقتصادی و صنایع کوچک باشند.

معاون هماهنگی امور اقتصادی استاندار گیلان تصریح کرد: کلینیک‌های عارضه یابی در دوره گذشته عملکرد موفقی نداشته و بعضاً مشکلات افراد در این کلینیک‌ها برطرف نمی‌شد و آن‌ها به مراکز بزرگتری مانند کارگروه رفع موانع تولید در استانداری و وزارت خانه‌ها مراجعه می‌کردند.

وی با بیان اینکه این کلینیک مانند یک درمانگاه کوچک محلی باید مشکلات را بسنجد و در صورت نیاز مسائل را به مراجع بالاتر ارجاع دهد گفت: با تغییر مدیریت در شرکت شهرک‌های صنعتی استان، تحولی در این حوزه ایجاد شده و امیدواریم از این پس عملکرد بهتری را از این کلینیک‌ها شاهد باشیم.

فرزام صفت در خصوص کمبود عرصه برای انبارهای ذخیره‌سازی در گیلان گفت: استان به طور مطلق با کمبود انبارها مواجه نبوده که در واقع آمایش سرزمینی مناسبی برای احداث سردخانه‌ها و انبارهای ذخیره‌سازی در گیلان انجام نشده است.

معاون هماهنگی امور اقتصادی استاندار گیلان اظهار داشت: شماری از شهرستان‌ها در برخی از فصول با کمبود فضای ذخیره‌سازی مواجه هستند و از طرفی در تعدادی از شهرستان‌ها و بعضی از فصول سال این انبارها خالی می‌مانند.

فرزام صفت در خصوص افزایش انبارهای ذخیره‌سازی در گیلان بیان کرد: در سال‌های گذشته افرادی برای ساخت انبار و سیلو مجوز دریافت کرده‌اند همچنین یکی از سیاست‌های سازمان بنادر و دریانوردی گیلان در این حوزه اعطای تسهیلات کم بهره به بخش خصوصی برای ایجاد انبارهای ذخیره‌سازی در محوطه بندر انزلی است.

معاون هماهنگی امور اقتصادی استاندار گیلان با اشاره به اینکه در بندر کاسپین نیز سیلوهای خوبی در حال ساخت هستند، تصریح کرد: در صورت ساخت و راه‌اندازی این سیلو‌ها فضای ذخیره‌سازی کالاها در استان گیلان افزایش می‌یابد.

ارسال نظر شما
مجموع نظرات : 0 در انتظار بررسی : 0 انتشار یافته : ۰
  • نظرات ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط مدیران سایت منتشر خواهد شد.
  • نظراتی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • نظراتی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نخواهد شد.