تاریخ انتشار : سه شنبه 23 دی 1399 - 18:49
کد خبر : 86217

استاندار گیلان در دیدار با رئیس سازمان نوسازی، توسعه و تجهیز مدارس کشور عنوان کرد؛ لزوم تکمیل پروژه‌های نیمه‌تمام نوسازی/ اعتبار استانداردسازی گرمایشی مدارس، افزایش یابد

استاندار گیلان در دیدار با رئیس سازمان نوسازی، توسعه و تجهیز مدارس کشور عنوان کرد؛ لزوم تکمیل پروژه‌های نیمه‌تمام نوسازی/ اعتبار استانداردسازی گرمایشی مدارس، افزایش یابد

جارستان: نماینده عالی دولت در گیلان با تصریح اینکه استانداردسازی گرمایش مدارس دارای بخاری نفتی، به پایان رسیده و هیچ مدرسه‌ای در استان دارای بخاری نفتی نیست، خواستار افزایش اعتبار مربوط به اعتبار استانداردسازی گرمایشی مدارس دارای بخاری گازی شد. به گزارش پایگاه اطلاع‌رسانی استانداری گیلان؛ دکتر ارسلان زارع امروز (سه‌شنبه) در دیدار با دکتر

جارستان: نماینده عالی دولت در گیلان با تصریح اینکه استانداردسازی گرمایش مدارس دارای بخاری نفتی، به پایان رسیده و هیچ مدرسه‌ای در استان دارای بخاری نفتی نیست، خواستار افزایش اعتبار مربوط به اعتبار استانداردسازی گرمایشی مدارس دارای بخاری گازی شد.

به گزارش پایگاه اطلاع‌رسانی استانداری گیلان؛ دکتر ارسلان زارع امروز (سه‌شنبه) در دیدار با دکتر مهراله رخشانی‌مهر معاون وزیر آموزش و پرورش و رئیس سازمان نوسازی، توسعه و تجهیز مدارس کشور، استاندارد سازی مدارس را یکی از دغدغه های جدی دولت خواند و اظهار داشت: در تجهیز مدارس گیلان به وسایل گرمایشی، اقدامات مناسبی صورت گرفته چنانکه استانداردسازی گرمایش مدارس دارای بخاری نفتی، به پایان رسیده و هیچ مدرسه‌ای در استان دارای بخاری نفتی نیست.

وی ادامه داد: در جریان استاندارد سازی مدارس دارای بخاری گازی نیز حدود ۵۰ پروژه باقی مانده که ۳۵ مورد از آنها دارای پیمان است و اقدامات مربوط به ۱۵پروژه دیگر هم در سال مالی جاری ، انجام و به اتمام می‌رسد.

دکتر زارع با بیان اینکه بخشی از اعتبار استانداردسازی گرمایشی به خرید تجهیزات اختصاص یافته، اعتبار ۲۵ میلیارد تومانی در این بخش را پاسخگوی تامین هزینه های مرتبط با فعالیت های انجام شده، ندانست و گفت که حداقل نیازمند ۱۰میلیارد تومان اعتبار مازاد در این بخش هستیم.

وی با اشاره به وجود دو هزار و ۳۶۵ کلاس دارای شوفاژ فرسوده در ۲۵۰ مدرسه استان ، بهسازی آنها را نیازمند ۸۷ میلیارد تومان اعتبار ذکر کرد.

استاندار گیلان همچنین مجموع اعتبار سالانه برای مدارس احداثی و مقاوم سازی در بخش‌های ملی، ملی استانی و مشارکتی را حدود یکصد میلیارد تومان ذکر و اضافه کرد که حداقل به ۲۵درصد افزایش نیاز است.

پس از تبادل نظر مقرر شد اعتبارات لازم برای اجرای طرح های استان تخصیص یابد و در روند اجرای آنها تسریع گردد.

ارسال نظر شما
مجموع نظرات : 0 در انتظار بررسی : 0 انتشار یافته : ۰
  • نظرات ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط مدیران سایت منتشر خواهد شد.
  • نظراتی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • نظراتی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نخواهد شد.