تاریخ انتشار : دوشنبه 6 مرداد 1399 - 8:35
کد خبر : 68260

سرمایه گذاری چهار هزار میلیارد ریالی دولت برای توسعه مکانیزاسیون در گیلان

سرمایه گذاری چهار هزار میلیارد ریالی دولت برای توسعه مکانیزاسیون در گیلان

جارستان به نقل از ایرنا؛ رئیس سازمان جهادکشاورزی گیلان گفت: از سال ۹۲ تا ۹۸ بالغ بر چهار هزار و ۶۸۲ میلیارد ریال برای خرید ماشین آلات کشاورزی در این استان سرمایه گذاری شده است. علی درجانی روز دوشنبه در این باره افزود: در این مدت سه هزار و ۳۸۸ میلیارد و ۲۸۵ میلیون ریال

جارستان به نقل از ایرنا؛ رئیس سازمان جهادکشاورزی گیلان گفت: از سال ۹۲ تا ۹۸ بالغ بر چهار هزار و ۶۸۲ میلیارد ریال برای خرید ماشین آلات کشاورزی در این استان سرمایه گذاری شده است.

علی درجانی روز دوشنبه در این باره افزود: در این مدت سه هزار و ۳۸۸ میلیارد و ۲۸۵ میلیون ریال تسهیلات برای خرید ماشین آلات کشاورزی تخصیص داده شد که با دلیل استقبال کشاورزان سه هزار و ۹۰۲ میلیارد ریال “معادل ۱۱۵ درصد اعتبار تخصیصی” جذب شده است.

وی اظهار داشت: در این مدت با حداقل ۲۰ درصد سهم آورده کشاورز معادل ۷۸۰ میلیارد ریال در مجموع برای توسعه مکانیزاسیون کشاورزی و خرید ماشین آلات در استان چهار هزار و ۶۸۲ میلیارد ریال سرمایه گذاری شده است.

رئیس سازمان جهادکشاورزی گیلان خاطر نشان کرد: فقط در بخش کشت مکانیزه برنج که در سال ۹۲ در این استان۴۶ هزار و ۷۳۵ هکتار بود سال ۹۸ به ۱۴۷ هزار و ۲۰۹ هکتار رسیده و در سال زراعی جاری این رقم حدود ۱۶۲ هزار هکتار می باشد.

وی بیان داشت: برداشت مکانیزه برنج با کمباین در سال ۹۲نیز ۴۵ هزار و ۱۶۷ هکتار بود که در سال ۹۸ به ۱۶۱ هزار هکتار رسید و پیش بینی می شود این آمار در سال زراعی جاری به بیش از ۱۷۰ هزار هکتار برسد.

وی خاطر نشان کرد: تعداد تراکتور شالیزار نیز سال ۹۲ یک هزار و ۶۲۰ دستگاه بود در سال ۹۸ به سه هزار و ۶۸۳ دستگاه رسید، ضمن اینکه در سال ۹۲ نیز ۲ هزار و ۴۰۴ دستگاه نشاء کار برنج در این استان فعال بود اما این آمار اکنون بالغ بر هفت هزار دستگاه است.

به گفته وی، همچنین تعداد دستگاه های کمباین برنج در سال ۹۲ در این استان ۸۳۳ دستگاه بود که در پایان سال ۹۸ به حدود ۳ هزار و ۵۰۰ دستگاه رسید.

اولین برداشت مکانیزه برنج از شالیزارهای استان گیلان در سال زراعی جاری، طی روزهای اخیر آغاز شده است.

گیلان بزرگترین تولیدکننده ارقام بومی و باکیفیت برنج در کشور است که با ۲۳۸ هزار هکتار اراضی شالیزاری، رتبه اول کشور را از لحاظ سطح زیرکشت و همچنین رتبه دوم تولید برنج را به خود اختصاص داده است.

ارقام هاشمی، علی کاظمی، صدری، حسنی و دیلمانی جزو رقم‌های کیفی و ارقام گوهر و سپیدرود جزو رقم‌های پرمحصول است که در شالیزارهای گیلان کشت می‌شود، بیشترین رقم‌های کشت شده برنج در این استان، رقم‌های کیفی هاشمی و علی کاظمی است که افزون بر ۸۵ درصد محصول برنج گیلان را شامل می‌شود. بیشترین اراضی شالیکاری استان نیز در شهرستان‌های رشت و صومعه سراست.

برچسب ها :

ناموجود
ارسال نظر شما
مجموع نظرات : 0 در انتظار بررسی : 0 انتشار یافته : ۰
  • نظرات ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط مدیران سایت منتشر خواهد شد.
  • نظراتی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • نظراتی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نخواهد شد.