تاریخ انتشار : یکشنبه 30 خرداد 1400 - 9:46
کد خبر : 99038

ضرورت کاهش ضایعات برنج در رشت

ضرورت کاهش ضایعات برنج در رشت

جارستان:مدیر جهاد کشاورزی شهرستان رشت گفت: ضایعات برنج از کارخانجات برنجکوبی تا سفره مردم باید کاهش یابد. مسعود اسدی‌پرور در گفت و گو با ایسنا گفت: این شهرستان بزرگترین شهرستان برنج‌خیز کشور است و کاهش ضایعات برنج می‌تواند کمک موثری در جهت افزایش درآمد برنجکاران داشته باشد. وی افزود: به طور میانگین ۲۸۰ هزار تن

جارستان:مدیر جهاد کشاورزی شهرستان رشت گفت: ضایعات برنج از کارخانجات برنجکوبی تا سفره مردم باید کاهش یابد.

مسعود اسدی‌پرور در گفت و گو با ایسنا گفت: این شهرستان بزرگترین شهرستان برنج‌خیز کشور است و کاهش ضایعات برنج می‌تواند کمک موثری در جهت افزایش درآمد برنجکاران داشته باشد.

وی افزود: به طور میانگین ۲۸۰ هزار تن شلتوک در شهرستان تولید می‌شود و رشت یکی از باکیفیت ترین شهرستان های تولید برنج با کیفیت در کشور است.

مدیر جهاد کشاورزی شهرستان رشت گفت: سال گذشته ۲۰ میلیارد تومان تسهیلات برای خرید دستگاه‌های کشاورزی اختصاص یافت و این امر موجب شد که انقلابی در بخش تولید ماشینی برنج صورت گیرد.

وی ادامه داد: اغلب برنج داخلی کشور در دست دلالان است و برنجی در اختیار برنجکاران باقی نمانده است.

اسدی‌پرور تصریح کرد: هر چقدر دولت به بخش کشاورزی کمک کند، درواقع به همه مردم کشور کمک کرده است و برای تحقق چنین اهدافی لازم است حمایت های جدی از کشاورزان صورت بگیرد.

مدیر جهاد کشاورزی شهرستان رشت با تاکید بر ضرورت کاهش ضایعات برنج در رشت گفت: اختصاص کودهای مناسب به کشاورزان موجب می‌شود که در هنگام تبدیل شلتوک به برنج سفید مانع خرد شدن دانه ها شود.

وی افزود: در حال حاضر شهرستان رشت ۳۵۰ کارخانه برنج کوبی دارد که ۷۰ واحد آن مدرن شده‌اند.

اسدی‌پرور گفت: ما از کارخانه‌داران برای مجهز شدن استقبال می‌کنیم و این امر کمک می‌کند ۶ تا ۸ درصد پرت برنج که در برنجکوبی صورت می‌گیرد، کاهش یابد.

ارسال نظر شما
مجموع نظرات : 0 در انتظار بررسی : 0 انتشار یافته : ۰
  • نظرات ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط مدیران سایت منتشر خواهد شد.
  • نظراتی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • نظراتی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نخواهد شد.