تاریخ انتشار : یکشنبه 25 آبان 1399 - 21:14
کد خبر : 79031

فرماندار لنگرود: تکدی گری آغازگر بزه های اجتماعی است

فرماندار لنگرود: تکدی گری آغازگر بزه های اجتماعی است

جارستان/ایسنا/گیلان؛فرماندار لنگرود، با اشاره به آثار منفی تکدی گری برای جامعه، تصریح کرد: تکدی گری نه تنها هیچ نقشی در تولید و اشتغال و سازندگی و توسعه ندارد، بلکه می تواند آغازگر انواع و اقسام بزه های اجتماعی از جمله اعتیاد و سرقت و خودکشی و… باشد. رحیم حیدری در جلسه کمیته ساماندهی متکدیان، حاشیه نشینی و شورای ساماندهی سالمندان

جارستان/ایسنا/گیلان؛فرماندار لنگرود، با اشاره به آثار منفی تکدی گری برای جامعه، تصریح کرد: تکدی گری نه تنها هیچ نقشی در تولید و اشتغال و سازندگی و توسعه ندارد، بلکه می تواند آغازگر انواع و اقسام بزه های اجتماعی از جمله اعتیاد و سرقت و خودکشی و… باشد.

رحیم حیدری در جلسه کمیته ساماندهی متکدیان، حاشیه نشینی و شورای ساماندهی سالمندان که در سالن اجتماعات فرمانداری شهرستان لنگرود برگزار شد، با اشاره به برخورد جامعه با متکدیان، اظهار کرد: رفتارهای اجتماعی ما روحیه تکدی گری را تقویت کرده و موجب می شود متکدیان انتظار کمک مالی داشته باشند.

وی با بیان اینکه جامعه نیازمند آموزش لازم درخصوص کمک نکردن به متکدیان است، افزود: مردم ما خیر و اهل انفاق هستند، اما این کمک های معنوی باید از طریق نهادهای رسمی خدمات رسان صورت گیرد. همچنین می توانیم با ایجاد سازمان های خیریه مردم نهاد، به جای کمک به افراد و تقویت تکدی گری، به خانواده های نیازمند کمک کنیم.

فرماندار لنگرود، با اشاره به آثار منفی تکدی گری برای جامعه، تصریح کرد: تکدی گری نه تنها هیچ نقشی در تولید و اشتغال و سازندگی و توسعه ندارد، بلکه می تواند آغازگر انواع و اقسام بزه های اجتماعی از جمله اعتیاد و سرقت و خودکشی و… باشد.

حیدری، با بیان اینکه افراد بزهکار هیچگونه حد و مرزی برای جرم و جنایت نمی شناسند، گفت: کاهش تکدی گری باید در دستور کار دستگاه های متولی امر قرار گیرد. همچنین مردم باید کارهای عام المنفعه را به سمت کسب نتایج مثبت هدایت کنند.

وی در ادامه به عوامل حاشیه نشینی حاشیه نشینان اشاره کرد و متذکر شد: حاشیه نشینی منشا بسیاری از آسیب های اجتماعی است و اگر به هر دلیلی وضعیت حاشیه نشینان را بهبود نبخشیم، در واقع به ایجاد آسیب های اجتماعی کمک کرده ایم.

فرماندار لنگرود، از دستگاه های عضو کمیته مذکور خواست به احصای کمبودهای فرهنگی و اجتماعی و زیرساختی موجود در مناطق حاشیه نشین بپردازند و خاطرنشان کرد: شهرداری ها می توانند به رفع مسائل و مشکلات کالبدی و زیرساختی مناطق حاشیه شهر بپردازند و امکانات بهداشت و درمان و فرهنگی و اجتماعی و حقوقی و قضایی و امنیتی را به این مناطق ببریم. همچنین باید از نظر محیط زیست و آلودگی نیز برنامه های ویژه ای برای حاشیه نشینان داشته باشیم.

وی لنگرود را سومین شهرستان گیلان در شاخص سالمندی دانست و اضافه کرد: سالمندان انسان های مفیدی هستند زیرا عمر خود را صرف پیشرفت کشور کرده اند و اکنون با کاهش ازدواج و فرزندآوری با پدیده سالمندی مواجه شده ایم، اما سالمندی یک واقعیت است و همه ما را درگیر می کند و نباید از آن بترسیم.

حیدری، با تاکید بر لزوم سرمایه گذاری برای احداث مراکز نگهداری از سالمندان، یادآور شد: شهرستان لنگرود فضای مناسبی از نظر طبیعی و زیست محیطی دارد و می تواند برای سالمندان همه شهرها آرامش بخش باشد. در این راستا باید با برنامه ریزی های مناسب علاوه بر کارهای عام المنفعه، رشد اقتصادی ایجاد کنیم.

برچسب ها : ،

ارسال نظر شما
مجموع نظرات : 0 در انتظار بررسی : 0 انتشار یافته : ۰
  • نظرات ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط مدیران سایت منتشر خواهد شد.
  • نظراتی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • نظراتی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نخواهد شد.