تاریخ انتشار : پنجشنبه 13 تیر 1398 - 11:15
کد خبر : 40866

آغاز برداشت عدس در گیلان

آغاز برداشت عدس در گیلان

برداشت محصول عدس از سطح دو هزار و ۶۰۰ هکتار از اراضی استان گیلان آغاز شد.

جارستان:

مدیر امور زراعت سازمان جهاد کشاورزی گیلان روز پنجشنبه  با اعلام این خبر بیان داشت: طی سال جاری حدود یک هزار و ۷۳۰ بهره بردار به کشت این محصول پرداختند.

ابراهیم اکبرزاده افزود: پیش بینی می شود بالغ بر دو هزار و ۴۷۰ تن محصول به ارزش اقتصادی بیش از ۲۲۰ میلیارد ریال برداشت شود.

شهرستان های سیاهکل و املش از مناطق عمده تولید عدس در استان گیلان هستند.

عدس حاوی آنتی‌اکسیدان‌هایی است که بیشتر در پوشش بیرونی آن قرار دارند و برای داشتن متابولیسم خوب لازم و ضروری‌اند. عدس بین حبوبات دیگر حاوی بیشترین میزان آهن است و همچنین منبع فوق‌العاده فسفر، منگنز و مس محسوب می‌شود. منیزیم موجود در عدس برای رشد بافت استخوان‌ها و ساخت پروتئین، پیشگیری از گرفتگی عضلات، سلامت دندان‌ها و عملکرد سیستم ایمنی بدن لازم است. علاوه بر خواصی که گفته شد عدس منبع خوب پتاسیم نیز هست؛ پتاسیم باعث تحریک ترشح اسیدکلریدریک در معده می‌شود که به هضم غذا کمک می‌کند علاوه بر این‌ها این ماده معدنی برای انقباض عضلات و هم چنین انتقال واکنش‌های عصبی لازم است.

ارسال نظر شما
مجموع نظرات : 0 در انتظار بررسی : 0 انتشار یافته : ۰
  • نظرات ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط مدیران سایت منتشر خواهد شد.
  • نظراتی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • نظراتی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نخواهد شد.