تاریخ انتشار : شنبه 3 آذر 1403 - 9:13
کد خبر : 130103

توضیح فرماندار انزلی در مورد تیتر جنجالی

توضیح فرماندار انزلی در مورد تیتر جنجالی
پس از انتشار مطلبی از «محمد پورخوش سعادت» فرماندار شهرستان بندرانزلی که شائبه‌ توهین به خبرنگاران را در اذهان ایجاد کرد، این مقام دولتی با ارسال یک جوابیه، به حواشی اخیر واکنش نشان داد.

جارستان: پس از انتشار مطلبی از «محمد پورخوش سعادت» فرماندار شهرستان بندرانزلی که شائبه‌ توهین به خبرنگاران را در اذهان ایجاد کرد، این مقام دولتی با ارسال یک جوابیه، به حواشی اخیر واکنش نشان داد.

متن یادداشت ارسالی ایشان عیناً در پایگاه خبری جارستان منتشر می‌شود:

 

اصحاب محترم رسانه و مطبوعات استان گیلان

با سلام و احترام، در پی انتشار متنی توسط یکی از رسانه ها  در خصوص سخنان اخیر اینجانب در جلسه تخصصی آسیب شناسی  و بررسی وضعیت تالاب بین‌المللی انزلی، لازم می‌دانم نکاتی را جهت تنویر افکار عمومی و شفاف‌سازی موضوع به استحضار برسانم.

اول اینکه، اینجانب به عنوان خادم مردم و مسئول اجرایی شهرستان، همواره به نقش ارزشمند رسانه‌ها در آگاهی‌بخشی و نظارت بر عملکرد دستگاه‌های اجرایی اعتقاد راسخ داشته و دارم و سالها مسولیت یک هفته نامه استانی را بر عهده داشته و هم اکنون نیز در رسانه ها و مطبوعات فعالیت و تولید محتوا میکنم  و انتقاد سازنده و مسئولانه از سوی رسانه‌ها را امری ضروری و مفید می‌دانم.

دوم اینکه، پس از انتشار مطلب مذکور,  اینجانب ضمن تماس با سایت گیلانستان درخواست نمودم تا صدای من و جلسه مذکور بصورت کامل منتشر شود که اینطور پاسخ دادند که به صلاح شما نیست منتشر شود !! و از آنجایی که خود را اخلاقگرا می دانند از انتشار متن صحبت های من هم خودداری می کنند ,  حالیه چگونه است که در جلسه ای کاری و با افراد مشخص , صدایی ضبط میشود که خود گوینده نیز برای دریافتش محرم نمیباشد, جای سوال دارد و میبایست در نیت این افراد تشکیک نمود ، با توجه به عدم دسترسی به فایل  کامل صوتی سخنان اینجانب که علی‌رغم درخواست از سایت‌ گیلانستان  در اختیار قرار نگرفته است، به همین دلیل  انتشار این بیانیه با تأخیر صورت پذیرفته است . ضمن اینکه تا انجایی که به خاطر می اورم  در جلسه به صراحت پیش از قسمت رسانه درخواست نمودم که مطالب من منتشر نشود. ولی این بی اخلاقی صورت پذیرفت .

سوم اینکه انتقادات مطرح شده که در راستای آسیب شناسی میباشد به هیچ وجه به معنای بی‌احترامی به کلیه اصحاب رسانه نیست  و اشاره به برخی دارد که بدون توجه به مقدورات و واقعیت‌ها و با ادبیاتی تند و گزنده، به انتقاد از مسئولین می‌پردازند. سایت‌های معلوم الحال با گرایش های سیاسی مشخص و مورد حمایت ، نمونه بارز این نوع رسانه ها  میباشند که با انگیزه‌های خاص و به دنبال اهداف سیاسی، به انتشار اخبار مغرضانه می‌پردازند که بارها طعم تلخ رفتارهای پر حاشیه شان , خستگی را برجان من و سایر مسولان نشانده است و در دولت های مختلف با بی انصافی به وضوح به عنوان سد راه و ضد توسعه عمل میکنند .

چهارم ، شما خود بهتر از هر کسی می‌دانید و مطلع هستید که به افرادی که با امنیت کامل و بدون توجه به واقعیت‌ها قلم‌می زنند چه می‌گویند. خواست من به عنوان یک خادم مردم رفتار برابر بین کلیه خبرنگارانی است که در این مرز و بوم قلم‌می زنند و هدفشان توسعه و پیشرفت و آبادانی ایران اسلامی است .

پنجم ,ضمن احترام و ابراز دغدغه مندی  برخی از دوستان و همکاران از توهین مورد ادعا ,  به نظر می رسد محفل خاصی با بر سازی موضوع مذکور پیش از اینکه دنبال اهداف  صنفی باشد و اصولا به قشر فرهیخته ارباب جراید نظری داشته باشد ,  برای بهره‌برداری سیاسی از این موضوع طراحی شده باشد . این امر نشان می‌دهد که تلاش‌هایی برای ایجاد فضایی ملتهب و دو قطبی در استان محروممان  صورت می‌گیرد که از جمله اقداماتی است که یقینا به نفع مردمان این دیار نمی باشد ,

ششم ,  اینجانب در صحبت‌هایم به عنوان یک مدیر محلی خواستار  دیده شدن تالاب بین‌المللی بندر انزلی در سطح افکار عمومی   و بازنمایی مشکل تالاب در سطح ملی  جهت اقدام عاجل میباشم .  از آنجایی که معتقدم دیده شدن تالاب انزلی در افکار عمومی کشور راهکار حل مشکل بوده , همانگونه که این اتفاق برای تالاب میانکاله و دریاچه ارومیه نیز افتاده است که متاسفانه هنوز هم این رسانه‌های خاص با عوض کردن مسیر صحبت‌های اینجانب به دنبال تصفیه حساب‌های شخصی و جناحی هستند و با اینگونه  اقدامات با من و سایرین , منجر به قفل کردن حرکت توسعه شهر و استان می گردند که یقینا ضد توسعه و پیش برد فرعی کردن اهداف اصلی است .

در پایان، دست کلیه خبرنگارانی که با تمام مشکلاتی که با آن دست و پنجه نرم می کنند ولی آزادگی خود را حفظ کرده و قلم خود را در اختیار اصحاب قدرت قرار نمی دهند و از پروژه ای به پروژه ای دیگر نمی پرند و رسانه را با بولتن نویسی برای محافل قاطی نکرده اند  به گرمی میفشارم و بار دیگر اعلام میکنم این موضوع من باب کنایه به معدود افرادی که این کسوت را آلوده نیات نفسانی و مالی خود کرده اند و از باب تذکر بر اساس عرف و ادبیات محلی بیان شده است و خدای ناکرده قصد تخریب و توهین نداشته ام

محمد پورخوش سعادت فعال رسانه ومطبوعات و خادم مردم

ارسال نظر شما
مجموع نظرات : 0 در انتظار بررسی : 0 انتشار یافته : ۰
  • نظرات ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط مدیران سایت منتشر خواهد شد.
  • نظراتی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • نظراتی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نخواهد شد.