تاریخ انتشار : چهارشنبه 20 فروردین 1399 - 14:52
کد خبر : 55794

توصیه های بهداشت جهانی/ پنج کلید برای دستیابی به غذایی سالم‌تر و ایمن تر

توصیه های بهداشت جهانی/ پنج کلید برای دستیابی به غذایی سالم‌تر و ایمن تر

جارستان: رعایت نظافت به‌طور همیشگی شستن دست‌ها با آب و صابون قبل از تهیه و آماده کردن غذا شستن و ضدعفونی کردن تمام سطوح و ابزارهای مورد نیاز آماده کردن غذا محافظت آشپزخانه از حشرات و حیوانات جدا کردن مواد غذایی پخته و خام جدا کردن گوشت خام، مرغ و ماهی از دیگر مواد غذایی

جارستان: رعایت نظافت به‌طور همیشگی

شستن دست‌ها با آب و صابون قبل از تهیه و آماده کردن غذا

شستن و ضدعفونی کردن تمام سطوح و ابزارهای مورد نیاز آماده کردن غذا
محافظت آشپزخانه از حشرات و حیوانات

جدا کردن مواد غذایی پخته و خام

جدا کردن گوشت خام، مرغ و ماهی از دیگر مواد غذایی و نگهداری آن‌ها در ظروف جداگانه
استفاده کردن از ابزار و ظروف جداگانه مثل چاقو، تخته‌های آَشپزی برای خرد کردن
ذخیره کردن غذا در ظروف جداگانه برای جلوگیری از تماس غذاهای پخته و خام

طبخ غذا به‌طور کامل

پختن غذا به‌طورکامل، به ویژه ماهی، گوشت، مرغ و تخم‌مرغ
پختن غذاهایی مانند سوپ و خورش به طور کامل و رساندن به نقطه جوش تا ۷۰ درجه سانتیگراد
گرم کردن مجدد غذا در استفاده مجدد

نگهداری غذا در دمای سالم و مناسب


نگه نداشتن غذا به مدت ۲ ساعت یا بیشتر در دمای اتاق
قرار ۹دادن هر گونه مواد غذایی پخته شده و فاسدشدنی در یخچال
گرم کردن مجدد غذا تا ۶۰ درجه سانتیگراد
نگه نداشتن مواد غذایی در یخچال

استفاده ازآب و مواد غذایی سالم

استفاده کردن از آب سالم یا سالم‌سازی آب به طریق جوشاندن و استفاده از قرص کلر
استفاده از مواد غذایی سالم و تازه و اجتناب از مصرف غذاهای دست‌‌خورده
مصرف غذاهای فرایند شده بهداشتی مثل استفاده از شیر پاستوریزه

شستن سبزی‌ها و میوه‌ها به طور کامل

برچسب ها :

ناموجود
ارسال نظر شما
مجموع نظرات : 0 در انتظار بررسی : 0 انتشار یافته : ۰
  • نظرات ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط مدیران سایت منتشر خواهد شد.
  • نظراتی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • نظراتی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نخواهد شد.