تاریخ انتشار : دوشنبه 11 مرداد 1395 - 12:04
کد خبر : 489

پیش بینی معاون وزیر از نرخ نفت

پیش بینی معاون وزیر از نرخ نفت

جارستان- معاون امور بین الملل و بازرگانی وزیر نفت از ادامه هدر رفت روزانه ۲۰۰ میلیون مترمکعب گاز به دلیل فناوری های قدیمی و عادت های نادرست مصرف خبر داد و قیمت نفت در اواخر سال ۲۰۱۷ را ۵۵ تا ۶۰ دلار در هر بشکه پیش بینی کرد. «امیرحسین زمانی نیا» در گفت و گو

جارستان- معاون امور بین الملل و بازرگانی وزیر نفت از ادامه هدر رفت روزانه ۲۰۰ میلیون مترمکعب گاز به دلیل فناوری های قدیمی و عادت های نادرست مصرف خبر داد و قیمت نفت در اواخر سال ۲۰۱۷ را ۵۵ تا ۶۰ دلار در هر بشکه پیش بینی کرد.

«امیرحسین زمانی نیا» در گفت و گو با ایرنا افزود: در اواخر سال ۲۰۱۷ بازار به طور نسبی متعادل می شود.
وی تاکید کرد برای برقراری تعادل در بازار نفت باید تولیدکنندگان و مصرف کنندگان از زاویه ای مشترک به بازار بنگرند و با یکدیگر همکاری کنند.
زمانی نیا همچنین خبر داد در چند هفته آینده پروژه های نفت و گاز و پتروشیمی در چارچوب قراردادهای مختلف به سرمایه گذاران بین المللی عرضه می شود.
وی ادامه داد: بر اساس پروژه های مختلف، مدل های مختلف قرارداد مانند بیع متقابل، قرارداد جدید نفتی (IPC) و طراحی و مهندسی، تامین، ساخت و تامین مالی (EPCF) درخواست می شود.

زمانی نیا دلایل علاقه مندی سرمایه گذاران خارجی به صنعت نفت و گاز ایران را به سه بخش فنی، سیاسی و سابقه همکاری های گذشته تقسیم کرد و گفت: به لحاظ فنی، صنعت نفت و گاز ایران توسعه خوبی یافته و دارای نیروی انسانی ماهر و باتجربه است.
وی اضافه کرد: ایران همچنین دارای جامعه تحصیل کرده ای است که به خوبی می تواند از نیازمندی های نیروی انسانی طرح های توسعه ای حمایت کند.
معاون وزیر نفت در امور بین الملل و بازرگانی افزود: به لحاظ سیاسی نیز ایران ثبات و امنیت لازم را برای سرمایه گذاری خارجی دارد و در مقایسه با دیگر کشورهای منطقه گزینه مناسبی برای سرمایه گذاران بین المللی است.

** ایران تا سه سال دیگر وارد بازار جهانی گاز طبیعی می شود
معاون امور بین الملل و بازرگانی وزیر نفت از بازار رو به رونق گاز طبیعی مایع (LNG) در جهان و علاقه مندی شرکت های بین المللی برای اجرای پروژه های سرمایه گذاری مشترک با ایران در این بخش خبر داد و گفت: ایران با شرکت های اروپایی و آسیایی زیادی وارد مذاکره شده و حتی کنسرسیوم هایی متشکل از شرکت های مختلف نیز پیشنهادهایی به ایران داده اند.
زمانی نیا افزود: ایران اکنون روزانه ۷۵۰ میلیون مترمکعب گاز تولید می کند که به دلیل استفاده از فناوری های قدیمی و عادت های مصرف نادرست، روزانه ۲۰۰ میلیون مترمکعب آن هدر می رود.
وی گفت: پروژه های به ارزش ۲۰ میلیارد دلار برای ارتقای کارایی در بخش تولید گاز طبیعی در پنج سال آینده تعریف شده است که امیدواریم با مشارکت سرمایه گذاران خارجی به اجرا درآیند.
معاون وزیر نفت اضافه کرد: با اجرای این پروژه ها و افزایش سطح تولید گاز طبیعی به یک میلیارد مترمکعب در روز، ایران ظرف دو سه سال آینده وارد بازار جهانی گاز خواهد شد.
وی تاکید کرد: اولویت ایران ابتدا تامین نیاز کشورهای همسایه و سپس کشورهای اروپایی است.

بر اساس اعلام شرکت نفتی «بریتیش پترولیوم» انگلیس، ایران در آغاز سال میلادی جاری با بهره مندی از ۹٫۳ درصد کل ذخایر نفتی اثبات شده جهان همچنان دارنده چهارمین ذخایر بزرگ نفتی جهان به شمار می رود.
بر اساس برآوردهای این شرکت در آغاز سال ۲۰۱۶، حجم ذخایر گازی ایران در مقایسه با دو سال گذشته تغییری نکرد و با ۳۴ تریلیون مترمکعب ذخیره گازی، دارنده بزرگ ترین ذخیره گازی جهان است.

برچسب ها :

ناموجود
ارسال نظر شما
مجموع نظرات : 0 در انتظار بررسی : 0 انتشار یافته : ۰
  • نظرات ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط مدیران سایت منتشر خواهد شد.
  • نظراتی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • نظراتی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نخواهد شد.