تاریخ انتشار : پنجشنبه 18 مهر 1398 - 14:50
کد خبر : 47481

انجام بالغ بر ۱۰ هزار پروژه فناورانه توسط جهاددانشگاهی

انجام بالغ بر ۱۰ هزار پروژه فناورانه توسط جهاددانشگاهی

رئیس جهاددانشگاهی با بیان اینکه این نهاد تاکنون بالغ بر ۱۰ هزار پروژه فناورانه، علمی و پژوهشی را به ثمر رسانده که تماما مرتبط بر نیازهای کشور بوده است، گفت: موضوعی را در پروژه‌ها انتخاب می‌کنیم که مبتنی بر نیاز کشور باشد و منجربه راهکار عملی یا تولید فناوری‌های مورد نیاز آینده شود. جارستان_ دکتر

رئیس جهاددانشگاهی با بیان اینکه این نهاد تاکنون بالغ بر ۱۰ هزار پروژه فناورانه، علمی و پژوهشی را به ثمر رسانده که تماما مرتبط بر نیازهای کشور بوده است، گفت: موضوعی را در پروژه‌ها انتخاب می‌کنیم که مبتنی بر نیاز کشور باشد و منجربه راهکار عملی یا تولید فناوری‌های مورد نیاز آینده شود.

جارستان_ دکتر حمیدرضا طیبی ،با بیان اینکه شاخص‌های توسعه‌ای و پیشرفت هر کشور مبتنی بر توسعه فرهنگی، فناورانه، علمی و آموزشی است، اظهار کرد: آموزش‌ جهاددانشگاهی در بحث آموزش‌های کلاسیک و مهارتی الگوسازی‌های بسیار خوبی ایجاد کرده و فعالیت‌ها و توانمندی‌های بسیار خوبی هم دارد.

رئیس جهاددانشگاهی افزود: فناوری‌های جهاددانشگاهی در مرز علم حرکت کند و در حداکثر ظرفیت خود کاربردی باشد؛ واحدهای آموزشی گوناگونی در حوزه‌های فنی مهندسی و محیط زیست ایجاد کردیم که بتواند با حوزه پژوهشی در ارتباط باشد و بسیار مهم است که هر سال آموزش‌های ما ارتقا پیدا کند تا منجربه تاسیس دانشگاه‌های نسل سوم و چهارم شود.

وی با اشاره به گردهمایی آموزشی که به میزبانی سازمان جهاددانشگاهی گیلان برگزار شد، گفت: هدف ما از آموزش این است که دانش آموخته کارآفرین باشد تا صرفا در قالب یک کارمند فعالیت نکند و همان قدر با مهارت‌هایی که آموخته است کارآفرین و تحول‌زا باشد، لذا تاکید بر آموزش‌های مهارت محور و مرتبط با تکنولوژی‌های نوین است.

طیبی گفت: با حضور در استان‌ها و دیدار و گفتگو با مسئولین استانی، اعلام آمادگی می‌کنیم که جهاددانشگاهی می‌تواند در زمینه‌هایی که منجربه پیشرفت و توسعه استان می‌شود، کمک کند. یکی از پیشنهادات ما به استاندار گیلان این است که جهاددانشگاهی به عنوان یک نهاد علمی بی طرف در قالب یک کارگروه در حوزه تالاب، پسماند، زباله سوز و کمپوست یاریگر و همکاری برای حل مشکلات استان باشد. همچنین در حوزه کشاورزی و غیره توانمندی‌های جهاد می تواند در اختیار استان قرار گیرد.

رئیس جهاددانشگاهی با بیان اینکه جهاددانشگاهی تاکنون بالغ بر ۱۰ هزار پروژه فناورانه، علمی و پژوهشی را به ثمر رسانده که تماما مرتبط بر نیازهای کشور بوده است، گفت: موضوعی را در پروژه‌ها انتخاب می‌کنیم که مبتنی بر نیاز کشور باشد و منجربه راهکار عملی یا تولید فناوری‌های مورد نیاز آینده شود.

طیبی خاطرنشان کرد: در بحث زراعی که اکنون با محدودیت زمین و منابع آبی مواجه هستیم هم ورود کردیم، همچنین در بحث اصلاح نژاد دام هم بابت محدودیت‌های زیست محیطی پژوهش‌هایی انجام شده و در حال پیگیری و نتیجه گیری است.

وی اضافه کرد: در حوزه فنی و مهندسی نظیر نفت، گاز و پتروشیمی هم پروژه‌های متعددی را در دست اجرا داریم، در حوزه پزشکی هم اقدامات خوبی در راستای سلول درمانی و ژنوم فرد توسط محققان و پژوهشگران جهاددانشگاهی انجام گرفته است.

رئیس جهاددانشگاهی بیان کرد: مذاکراتی هم با دولت در حوزه کانی‌های فلزی و غیرفلزی با معادن و انرژی انجام گرفته تا صاحب دانش باشیم، تا محصول را بعد از استخراج تبدیل به فرآورده و الگوسازی اقتصادی کنیم و ضمن حفظ کیفیت قابلیت رقابت داشته باشد.

طیبی با بیان اینکه بالغ بر ۱۳۰۰ پروژه جاری در سطح کشور داریم، خاطرنشان کرد: ۳۱ پروژه شاخص فناورانه جدید در دست اجرا داریم./ ایسنا

ارسال نظر شما
مجموع نظرات : 0 در انتظار بررسی : 0 انتشار یافته : ۰
  • نظرات ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط مدیران سایت منتشر خواهد شد.
  • نظراتی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • نظراتی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نخواهد شد.