تاریخ انتشار : پنجشنبه 27 تیر 1398 - 10:59
کد خبر : 42133

لزوم اختصاص تسهیلات بانکی از ۲۷درصد به ۴۰درصد در بخش تولید

لزوم اختصاص تسهیلات بانکی از ۲۷درصد به ۴۰درصد در بخش تولید

معاون وزیر صمت و مدیرعامل تولیدکنندگان و مصرف کنندگان کشور گفت: در حال حاضر سهم صنعت از اخذ تسهیلات بانکی کشور ۲۷دصد این در حالیست که این سهم باید به میزان واقعی اش که ۴۰درصد است افزایش یابد. به گزارش ایسنا-منطقه گیلان،عباس تابش امروز در همایش تقدیر از تولیدکنندگان و صنعتگران نمونه گیلان که در

معاون وزیر صمت و مدیرعامل تولیدکنندگان و مصرف کنندگان کشور گفت: در حال حاضر سهم صنعت از اخذ تسهیلات بانکی کشور ۲۷دصد این در حالیست که این سهم باید به میزان واقعی اش که ۴۰درصد است افزایش یابد.

به گزارش ایسنا-منطقه گیلان،عباس تابش امروز در همایش تقدیر از تولیدکنندگان و صنعتگران نمونه گیلان که در سالن اجتماعات بانک کشاورزی رشت برگزار شد، با ابراز خرسندی از حضور در استان سرسبز گیلان گفت: گیلان ظرفیت های بسیار خوبی در بخش تولید دارد که بهره برداری بیشتر از آنها می تواند گامی موثر در سرعت بخشیدن به اهداف اقتصادی کشور باشد.

وی افزود: کشور ایران دارای تمدن و فرهنگی غنی است و باید با استفاده از این پتانسیل ارزشمند در جهت ارتقای فرهنگ استفاده از کالای داخلی اقدامات موثرتری انجام دهیم.

تابش ادامه داد: تامین سلایق مردم یکی از مولفه های اصلی کشف بازارهای جدید است ضمن اینکه برای حفظ بازارهای هدف کسب شده، تولید کالاهای صادرات محور مد نظر تولید کنندگان کشور باشد.

وی تصریح کرد: یکی از اهداف مهم مورد نظر وزارت صمت تولید و تامین قطعات مورد نیاز تولیدکنندگان است و به همین منظور از همه تولید کنندگان خواسته شده است تا قطعات خارجی را که برای تولید کالاهایشان نیاز دارند برای شرکت های دانش بنیان بفرستند تا با بهره گیری از دانش فنی کشور بتوانیم نیاز تولیدکنندگان را برای خرید این قطعات از کشورهای خارجی رفع کنیم.

معاون وزیر صمت با بیان اینکه در حال حاضر بانکها با بخش صنعت کشور همکاری دارند اما برای خیز برداشتن بخش تولید و صنعت به سمت توسعه روزافزون نیاز است تا این همکاری ها چند برابر شود، خاطرنشان کرد: در حال حاضر سهم صنعت از اخذ تسهیلات بانکی کشور ۲۷دصد این در حالیست که این سهم باید به میزان واقعی اش که ۴۰درصد است افزایش یابد.

وی افزود: در شرایط کنونی اقتصادی کشور نباید ظرفیتهای واحدهای صنعتی لنگ تسهیلات بانکها باشد و از فعالیت بخشی از آنها صرفنظر کرد بلکه باید در جهت بهره گیری از این ظرفیت ها در جهت افزایش تولید کالا و همچین اشتغالزایی فکرهای اساسی و ویژه اندیشیده شود.

برچسب ها :

ارسال نظر شما
مجموع نظرات : 0 در انتظار بررسی : 0 انتشار یافته : ۰
  • نظرات ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط مدیران سایت منتشر خواهد شد.
  • نظراتی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • نظراتی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نخواهد شد.