تاریخ انتشار : چهارشنبه 6 اردیبهشت 1396 - 11:45
کد خبر : 14469

⁉️✅⁉️ چرا دفاع از روحانی در انتخابات ۱۳۹۶ دفاع از استقلال کشور است؟

⁉️✅⁉️ چرا دفاع از روحانی در انتخابات ۱۳۹۶ دفاع از استقلال کشور است؟

⁉️✅⁉️ چرا دفاع از روحانی در انتخابات ۱۳۹۶ دفاع از استقلال کشور است؟ ✍️ دکتر مجاهدی ? ناخرسندی قدرت‌های جهانی از انتخاب مجدد حسن روحانی توافقی نادر و آشکار میان قدرت‌های خرد و درشت منطقه‌ای و جهانی بر سر ناخرسندی از تکرار ریاست‌جمهوری حسن روحانی شکل گرفته است. تیم ترامپ، روسیه‌ی پوتین، و البته اسرائیل

⁉️✅⁉️ چرا دفاع از روحانی در انتخابات ۱۳۹۶ دفاع از استقلال کشور است؟

✍️ دکتر مجاهدی

? ناخرسندی قدرت‌های جهانی از انتخاب مجدد حسن روحانی

توافقی نادر و آشکار میان قدرت‌های خرد و درشت منطقه‌ای و جهانی بر سر ناخرسندی از تکرار ریاست‌جمهوری حسن روحانی شکل گرفته است.

تیم ترامپ، روسیه‌ی پوتین، و البته اسرائیل در صدر این توافق برضد روحانی اند. هر یک از این قدرت‌ها انتخاب مجدد روحانی را برای منافع و برنامه‌های خود در جهان و منطقه نه‌تنها مناسب و سودمند نمی‌بیند، بلکه آن را خطرناک نیز می‌شمارد.

وضع و حال چین و هند هم همین است، چه رسد به عربستان و ترکیه و برخی دولت‌های آمریکای لاتین و آفریقا که مدتی است از بذل‌وبخشش‌های بی‌حساب‌وکتاب بی‌بهره مانده‌اند.

موضع برخی نیروها و سازمان‌های فراملی و فرادولتی در منطقه هم کمابیش همین است.

طرفه این که برخی از این قدرت‌های بزرگ و کوچک جهانی و منطقه‌ای و نیز برخی بازی‌گران خرد و درشت منطقه‌ای و محلی نگرانی خود را از انتخاب مجدد حسن روحانی پنهان هم نمی‌کنند، از اسرائیل تا روسیه، از ترامپ تا اردوغان.

در این میان شاید تنها اتحادیه‌ی اروپا (یا دقیق‌تر بگوییم، برخی از قدرت‌‌های اروپایی) نطر نامساعدی به تجدید انتخاب حسن روحانی نداشته باشد.

البته باید به خاطر داشت که اروپا اکنون پس از برگسیت و با قدرت گرفتن نیروهای ضداتحادیه و واگرا و جریان‌های سیاسی و اجتماعی راست‌گرا و شدت‌ گرفتن بحران‌های مالی و تجاری، در ضعیف‌ترین موقعیت تاریخی خود نسبت به رقبا (از چین و روسیه گرفته تا آمریکای ترامپ) قرار گرفته است، و اثرگذاری‌اش در خاورمیانه رو به کاستی و زوال نهاده است.

در جهانی که قدرت‌های بزرگ با سودای برقررای هژمونی منطقه‌ای و جهانی معمولاً در خرد و درشت سیاست‌های بین‌المللی با یک‌دیگر تضاد منافع و سیاست دارند، چنین توافق وسیع و منفعت‌بنیادی بر سر نخواستن یک رئیس‌جمهور در کشوری دیگر واقعا از نوادر عبرت‌آموز دهه‌های معاصر است.

رأی‌دهندگان ایرانی در جهانی پرآشوب که ایران عضو فعال هیچ اتحادیه و بلوک‌بندی منطقه‌ای و جهانی نیست، و منافع ملی ما نگاه‌بانی جز دولت ایران ندارد، باید در این توافق نانوشته اما فعال جهانی برضد دولت روحانی بیندیشند و بپرسند چرا چنین توافق بی‌سابقه‌ای برضد دولتی شکل گرفته است که برنامه‌اش تنش‌زدایی توأ م با احترام متقابل در سیاست خارجی و حل مسائل حاد ملی است.

برچسب ها :

ناموجود
ارسال نظر شما
مجموع نظرات : 0 در انتظار بررسی : 0 انتشار یافته : ۰
  • نظرات ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط مدیران سایت منتشر خواهد شد.
  • نظراتی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • نظراتی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نخواهد شد.