تاریخ انتشار : پنجشنبه 27 آبان 1395 - 11:33
کد خبر : 9876

رئیس سازمان مدیریت بحران در گفت‌وگو با تسنیم: گیلان پنجمین استان حادثه خیز کشور است

رئیس سازمان مدیریت بحران در گفت‌وگو با تسنیم: گیلان پنجمین استان حادثه خیز کشور است

جارستان-رئیس سازمان مدیریت بحران گفت: گیلان به واسطه زلزله مهیب رودبار و منجیلٰ، بارش برف و باران ، وجود سیلاب ها و رانش زمین، پنجمین استان حادثه خیز کشور محسوب می‌شود. اسماعیل نجار  با اشاره به اینکه گیلان از استان های حادثه خیز در کشور محسوب می‌شود اظهار داشت: وجود بالگرد امداد و نجات در

جارستان-رئیس سازمان مدیریت بحران گفت: گیلان به واسطه زلزله مهیب رودبار و منجیلٰ، بارش برف و باران ، وجود سیلاب ها و رانش زمین، پنجمین استان حادثه خیز کشور محسوب می‌شود.

اسماعیل نجار  با اشاره به اینکه گیلان از استان های حادثه خیز در کشور محسوب می‌شود اظهار داشت: وجود بالگرد امداد و نجات در گیلان همانند یک نیاز احساس می‌شد.

وی با بیان اینکه الحاق بالگرد امداد از سوی ماده ۱۰ و ۱۲ قانون بودجه به گیلان تعلق یافته است افزود: بالگرد مذکور یکی از مجهزترین بالگرد های امداد و نجات در کشور محسوب می‌شود.

رئیس سازمان مدیریت بحران با اشاره به کلنگ پایگاه امداد و نجات هوایی در لنگرود خاطرنشان کرد: بهره برداری از پایگاه مذکور باید با همکاری و هماهنگی مسولان استانی در مدت کوتاهی انجام شود.

معاون وزیر کشور، ایران را یکی از کشورهای حادثه خیر جهان عنوان کرد و با بیان اینکه ایران در آسیا رتبه چهارم را در حادثه خیزی دارد تصریح کرد: ایران در جهان دهمین کشور حادثه خیز محسوب می‌شود.

نجار با تاکید بر اینکه گیلان از لحاظ حادثه خیزی در رتبه پنجم کشور قرار دارد بیان کرد: زلزله مهیب رودبار و منجیل در سال ۶۹، بارش برف های سنگین در گیلان و بروز سیلاب ها و رانش زمین، گیلان را در جلگه استان های حادثه خیز کشور قرار داده است.

وی با اشاره به اینکه باید با پیشگیری و پیش بینی استان ها را در مقابل حوادث ایمن کنیم افزود: امروز دانش و علم خرد در اختیار بشر است که باید از آن در راستای توسعه و پویایی جامعه استفاده کنیم.

معاون وزیر کشور با تاکید بر اینکه با پیش بینی و پیشگیری به راحتی می توان بار خسارت ناشی از حوادث را کاهش داد خاطرنشان کرد: تلاش است با تدابیر پیش بینی شده کشور را در مقابل حوادث مقاوم کنیم.

رئیس سازمان مدیریت بحران با بیان اینکه همه ساله براساس قانون بودجه کشور ۵ درصد از اعتبارات کل کشور در اختیار مدیریت بحران کشور قرار می‌گیرد افزود: ۳ درصد از میزان مذکور برای پیش بینی و پیشگیری و دو درصد برای مقابله با حوادث پیش بینی می‌شود.

تسنیم در لنگرود،

برچسب ها :

ناموجود
ارسال نظر شما
مجموع نظرات : 0 در انتظار بررسی : 0 انتشار یافته : ۰
  • نظرات ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط مدیران سایت منتشر خواهد شد.
  • نظراتی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • نظراتی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نخواهد شد.