تاریخ انتشار : سه شنبه 28 بهمن 1399 - 14:08
کد خبر : 89536

افزایش درآمد کشاورزان از شالیزارهای رودبار

افزایش درآمد کشاورزان از شالیزارهای رودبار

جارستان به نقل از ایسنا؛ مدیر جهاد کشاورزی رودبار گفت: امسال کشاورزان با افزایش کشت محصولاتی چون گندم، جو و کلزا درآمد خود را از شالیزارهایشان افزایش دادند. سروش ابراهیمی در این باره گفت: شهرستان رودبار ۳۲۰۰ هکتار اراضی شالیزاری دارد که تاکنون شخم زمستانه در ۶۰۰ هکتار آن انجام شده است و نسبت به

جارستان به نقل از ایسنا؛ مدیر جهاد کشاورزی رودبار گفت: امسال کشاورزان با افزایش کشت محصولاتی چون گندم، جو و کلزا درآمد خود را از شالیزارهایشان افزایش دادند.

سروش ابراهیمی در این باره گفت: شهرستان رودبار ۳۲۰۰ هکتار اراضی شالیزاری دارد که تاکنون شخم زمستانه در ۶۰۰ هکتار آن انجام شده است و نسبت به سال گذشته امسال انجام شخم اولیه شتاب بهتری دارد.

وی افزود: افزایش کمی و کیفی تولید برنج در این شهرستان از اولویت‌های کاری این شهرستان است.

ابرهیمی با بیان اینکه افزایش قیمت کود تاثیر مستقیم بر روحیه کشاورزان دارد، ادامه داد: افزایش قیمت کود موجب افزایش هزینه تمام شده تولید برنج سفید می‌شود و در نهایت موجب می‌شود که درآمد حاصل از تولید این محصول برای کشاورزان کاهش یابد.

وی با اشاره به اینکه امسال گندم و جو همانند سال‌های گذشته در برخی از شالیزاری رودبار کشت شده است، خاطرنشان کرد: برنجکاران از تولید این محصولات درآمد خوبی کسب می‌کنند و برداشت این محصولات از اوایل اردیبهشت ماه شروع می‌شود و هم اکنون ۲۰ درصد از این شالیزارها به کشت گندم، جو و کلزا اختصاص دارند که ۱۵ درصد از این ۲۰ درصد به جو اختصاص دارد.

مدیر جهاد کشاورزی رودبار گفت: کشت برداشت برنج در برخی از شالیزارهای شهرستان رودبار کمی دیرتر از دیگر شهرستان‌ها انجام می‌شود و دلیل آن کشت محصولاتی چون گندم، جو و کلزا است.

ابراهیمی تصریح کرد: بهره‌برداری بهینه از شالیزارهای رودبار از اهداف مهم کشاورزان است و امسال کشت جو کمی بهتر از سال‌های گذشته است و دلیل کشت بیشتر این محصول قیمت فروش مناسب‌ آن است.

وی با بیان اینکه از دیگر راهکارهای افزایش درآمد برنج، کشت مکانیزه این محصول است، افزود: کشت دوم محصولات و نوغانداری موجب می‌شود که کشاورزان در حین کشت، داشت و برداشت برنج نقدینگی داشته باشند و امسال علاوه بر کشت دوم محصولات کشاورزی شاهد افزایش نوغانداری نیز در این شهرستان هستیم.

مدیر جهاد کشاورزی رودبار اظهار کرد: سال گذشته به دلیل بدهی‌هایی که برخی از کشاورزان در حال تولید برنج داشتند، مجبور شدند به محض برداشت، محصول را بفروشند و نتوانستند برنجی برای فروش در بازار شب عید داشته باشند.

وی گفت: ارایه تسهیلات ارزان قیمت می‌تواند تا حدودی مشکلات نقدینگی کشاورزان را حل کند و لازم است در این خصوص تدابیر ویژه‌ای اندیشیده شود.

برچسب ها :

ناموجود
ارسال نظر شما
مجموع نظرات : 0 در انتظار بررسی : 0 انتشار یافته : ۰
  • نظرات ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط مدیران سایت منتشر خواهد شد.
  • نظراتی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • نظراتی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نخواهد شد.

تبلیغات در جارستان تبلیغات در جارستان تبلیغات در جارستان

اجتماعی

گفتگو