قلمها را به بهانههای واهی نشکنیم/در کشور ما نباید گوش شنوا برای افراط وجود داشته باشد
جارستان-رییسجمهور گفت: رسانه یکی از ارکان اصلی توسعه است. اگر میخواهیم جامعه امنی داشته باشیم نباید گوش شنوایی برای افراط و ندای تروریسم داشته باشیم. حجتالاسلام و المسلمین حسن روحانی طی سخنانی در مراسم افتتاحبه بیست و دومین نمایشگاه مطبوعات اظهار کرد: بیتردید رسانه، مطبوعات و اصحاب آن به فرهنگ و ارتباط افکار مردم با
جارستان-رییسجمهور گفت: رسانه یکی از ارکان اصلی توسعه است. اگر میخواهیم جامعه امنی داشته باشیم نباید گوش شنوایی برای افراط و ندای تروریسم داشته باشیم.
حجتالاسلام و المسلمین حسن روحانی طی سخنانی در مراسم افتتاحبه بیست و دومین نمایشگاه مطبوعات اظهار کرد: بیتردید رسانه، مطبوعات و اصحاب آن به فرهنگ و ارتباط افکار مردم با حاکمیت و انتقال نظر حاکمیت و فراهم آوردن زمینه برای توسعه جامعه، کمک میکنند. رسانه یکی از عوامل اصلی توسعه است و توسعه هم وسیلهای برای توسعه فعالیت رسانههاست.
وی ادامه داد: ما در شرایطی قرار گرفتهایم که بار مسئولیت رسانهها و مطبوعات از هر زمان دیگری بیشتر است. شرایط منطقه ما پیچیده است و ما نیازمند به امنیت هستیم.
وی همچنین افزود: شاید تعبیرات مختلفی از این شرایط پیچیده ارائه شود، یکی بگوید امنیت در سایه هنرمندی سیاست خارجی یک کشور تضمین میشود، دیگری بگوید نیروهای مسلح توانمند با قدرت بازدارندگی امنیتی میتوانند امنیت را برای جامعه تضمین کنند.
رییسجمهور در همین رابطه تصریح کرد: واقعیت آن است که معضلات امنیتی به مفهومی که امروز منطقه ما با آن روبروست یعنی تروریسم، در شرایط ویژهای قرار دارد. گروههایی با افراد جاهلی و رنگ و لعاب دینی، با عصبیت و فهم غلط و نادرست از اسلام و جهاد اسلامی به جان اسلام و مسلمانان منطقه افتادهاند.
وی یادآور شد: در چنین شرایطی و در برابر چنین تهدیدی آنچه میتواند ما را از ناامنیها حفظ کند و جامعه امنی برایمان بوجود آورد آن است که در کشور ما گوش شنوایی برای افراط و ندای تروریسم وجود نداشته باشد.
وی اظهار کرد: اگر تروریسم در جامعه جاذبه داشته باشد، اگر بخشی از مردم ندای تروریستها را بپسندند، نه سیاست خارجی میتواند معضل امنیت را حل کند و نه قدرت نظامی، هیچ کدام! آنچه امروز در کشور و در جامعه ما امنیت آفریده بیداری، هوشیاری، آگاهی و انسجام داخلی کشور است.
رئیسجمهور افزود: بنده به نمونهای اشاره میکنم؛ چرا موصل سقوط کرد؟ مگر یک شهر بزرگ ۱.۵ میلیون جمعیتی با دارا بودن آن همه نیروی مسلح و ارتش چطور ممکن است از صبح تا ظهر این شهر بزرگ سقوط کند؟ سقوط این شهر به خاطر این بود که تروریستها سلاح مدرن در اختیار داشتند. سقوط موصل به خاطر این بود که تروریستها توانمندتر از ارتش مستقر در موصل بودند و یا اینکه دلبستگی مردم موصل به بغداد کاهش یافته بود.
وی تصریح کرد: موصل ارتباط عاطفی و سیاسیاش با بغداد قطع شده بود نه داعش، هر گروه مسلح دیگر با یک پرچم که نه سیاه حتی سفید میتوانست بر موصل فائق آید. لذا سیاست خارجی نمیتواند موصل را حفظ کند، ارتش عراق هم نمیتواند، در فهم مسائل امنیتی و سیاسی امروز جهان و منطقه دچار اشتباه نشویم.
وی ادامه داد: البته که نیروهای مسلح کشورمان یک قدرت مهم و بازدارنده در برابر تجاوز احتمالی بدخواهان و دشمنان هستند و خواهند بود و البته سیاست خارجی و دیپلماسی عاملی مهم برای پیشگیری از جنگ و نزاع خواهد بود. اما در برابر معضل امنیتی امروز منطقه آنچه کارسازتر از همه عوامل است انسجام، وحدت و یکپارچگی جامعه و سپردن همه گوش جان و جسم به ندای توسعه ایران است.
روحانی اظهار کرد: اگر نظام اسلامی ما به اقلیتها احترام نمیکرد، به وحدت دینی همت نمیگماشت و جایگاه اهل سنت را در این کشور محترم نمیشمرد و یا اگر دولت به فکر تعادل توسعهای در کردستان، سیستان و بلوچستان، بخشی از هرمزگان، خراسان جنوبی و یا در سراسر کشور نبود و اگر امروز اقلیتهای قومی و مذهبی کشور دل به نظام و رهبری و قانون اساسی و دولت نبسته بودند داعش در اینجا هم راه داشت، القاعده هم در اینجا راه داشت.
ادامه دارد…
ایسنا،
برچسب ها :
ناموجود- نظرات ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط مدیران سایت منتشر خواهد شد.
- نظراتی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
- نظراتی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نخواهد شد.
ارسال نظر شما
مجموع نظرات : 0 در انتظار بررسی : 0 انتشار یافته : ۰