مدیرکل دامپزشکی گیلان: کشتار دام در مناطق ییلاقی مجاز نیست
جارستان به نقل از ایسنا؛ مدیرکل دامپزشکی گیلان با تاکید بر لزوم رعایت موازین بهداشتی و حفظ سلامت شهروندان گفت: کشتار دام در مناطق ییلاقی مجاز نیست زیرا کشتار در خارج از کشتارگاه ها و بدور از نظارت ها ممکن است باعث انتقال بیماریهای مشترک بین انسان و دام شود. سهراب عاقبتی امروز در نشست خبری سازمان
جارستان به نقل از ایسنا؛ مدیرکل دامپزشکی گیلان با تاکید بر لزوم رعایت موازین بهداشتی و حفظ سلامت شهروندان گفت: کشتار دام در مناطق ییلاقی مجاز نیست زیرا کشتار در خارج از کشتارگاه ها و بدور از نظارت ها ممکن است باعث انتقال بیماریهای مشترک بین انسان و دام شود.
سهراب عاقبتی امروز در نشست خبری سازمان بسیج کشاورزی سپاه قدس گیلان با بیان اینکه مبارزه و درمان انواع بیماریهای دامی و بیماریهای مشترک بین دام و انسان از ماموریت های دامپزشکی استان است، اظهار کرد: ۵۰ درصد عوامل بیماری زا در بین دام و انسان مشترک است.
وی با بیان اینکه وظایف دامپزشکی گسترده و فراتر از بحث واکسیناسیون است گفت: تولیدات دامی در صادرات و ارزآوری نقش پررنگی دارد و تمام فرآوردههای خام دامی با اجازه دامپزشکی صادر میشود.
مدیرکل دامپزشکی گیلان با بیان اینکه ۹تا ۹.۵تن طیور روستایی در گیلان تولید می شود افزود: کشتار در کشتارگاه های صنعتی و با بسته بندی مناسب مورد تایید دامپزشکی است.
عاقبتی با تاکید بر لزوم رعایت موازین بهداشتی و حفظ سلامت شهروندان گفت: کشتار دام در مناطق ییلاقی مجاز نیست زیرا کشتار در خارج از کشتارگاه ها و بدور از نظارت ها ممکن است باعث انتقال بیماریهای مشترک بین انسان و دام شود.
مدیرکل دامپزشکی گیلان یادآور شد: کشتار دام تنها در دو منطقه ییلاقی جیرنده رودبار و دیلمان سیاهکل که مورد تایید دامپزشکی است و چهارچوب لازم را دارد مجاز است.
وی تب برفکی، تبهای خونریزی دهنده کریمه کنگو، فاسیولوز، آبله گاوی و آبله گوسفندی و… را از بیماری های مشترک بین انسان و دام دانست و گفت: ذبح دام آنهم بدون انجام مراحل خاص بهداشتی و بازرسی در قبل، حین و پس از کشتار، مخاطرات بسیار زیادی را برای افراد به همراه دارد.
آمادگی ۵۴ گروه جهادی بسیج جامعه کشاورزی برای فعالیت در ۳۴ روستا
شیخ لو، مسئول گروه های جهادی بسیج جامعه کشاورزی گیلان نیز در این نشست از آمادگی ۵۴ گروه جهادی بسیج جامعه کشاورزی در ۳۴روستای استان خبر داد و گفت: درمان، واکسیناسیون، ضد عفونی جایگاهها، مشاوره و … از عرصه های فعالیت این گروه های جهادی است.
وی با اشاره به استفاده از ظرفیت مهندسین بسیج کشاورزی یادآور شد: بسیج در هر مقطع و عرصهای که وارد شده با تفکر بسیجی توانسته گامهای خوبی را بردارد و با این تفکر میتوان در همه امور گره از مشکلات مردم و کشاورزان باز کرد.
- نظرات ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط مدیران سایت منتشر خواهد شد.
- نظراتی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
- نظراتی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نخواهد شد.
ارسال نظر شما
مجموع نظرات : 0 در انتظار بررسی : 0 انتشار یافته : ۰