تاریخ انتشار : چهارشنبه 19 آذر 1399 - 9:03
کد خبر : 82237

با بهترین گوشی های سری وای هواوی در سال ۲۰۲۰ آشنا شوید

با بهترین گوشی های سری وای هواوی در سال ۲۰۲۰ آشنا شوید

نویسنده: امیرعباس کهربا جارستان به نقل از زومیت؛ وقتی اسم هواوی به میان می‌آید، اولین چیزی که به ذهن می‌رسد، ارزش خرید بالای گوشی‌های این شرکت مخصوصا در سری اقتصادی Y است. اولین گوشی‌های شرکت هواوی، دومین تولیدکننده‌ی گوشی هوشمند در جهان و پیشرو در عرضه‌ی ۵G، حدودا ۱۰ سال پیش وارد ایران شد. حضور

نویسنده: امیرعباس کهربا

جارستان به نقل از زومیت؛ وقتی اسم هواوی به میان می‌آید، اولین چیزی که به ذهن می‌رسد، ارزش خرید بالای گوشی‌های این شرکت مخصوصا در سری اقتصادی Y است.

اولین گوشی‌های شرکت هواوی، دومین تولیدکننده‌ی گوشی هوشمند در جهان و پیشرو در عرضه‌ی ۵G، حدودا ۱۰ سال پیش وارد ایران شد. حضور هواوی در بازار موبایل ایران با گوشی‌های اقتصادی بود. این شرکت به‌حدی در عرضه‌ی سری‌های اقتصادی موفق عمل کرد که توانست یک برند مستقل با نام آنر را به منظور تمرکز بیشتر بر این بازار به وجود بیاورد. با وجود این، شرکت چینی با برند هواوی نیز دست از بازار میان‌رده‌ها نکشید و سری موفق Y را در کنار سری‌های پرچم‌دار P و Mate ادامه داد. در این مطلب قصد داریم به بررسی و مقایسه جدیدترین محصولات سری وای هواوی بپردازیم.

گوشی‌های سری وای عرضه‌شده در سال ۲۰۲۰ موضوع این مقاله است؛ اما نمی‌توان از دو مدل موفق Y9 Prime 2019 و Y9s که در سه‌ماهه‌ی پایانی سال گذشته‌ی میلادی معرفی شدند، به‌سادگی عبور کرد. این دو گوشی که همچنان در بازار ایران موجود هستند به دلیل برخورداری از نمایشگر تمام‌صفحه، احساسی مشابه یک پرچم‌دار به کاربر منتقل می‌کنند. البته تعجبی ندارد که نمایشگر مورد تعریف در هر دو گوشی از نوع IPS LCD است و با نمایشگرهای AMOLED مورد استفاده در گوشی‌های پرچم‌دار فاصله‌‌ی نسبتا زیادی دارد.

با وجود آن‌چه ذکر شد، دوربین سه‌گانه ۴۸ مگاپیکسلی Y9s و ظاهر زیبا و قیمت مناسب هر دو گوشی باعث شده است در واپسین روزهای سال ۲۰۲۰ نیز گزینه‌های مناسبی برای کاربر عادی گوشی‌ هوشمند باشند.

جعبه‌گشایی Y9s هواوی

تصویر اختصاصی زومیت از گوشی هواوی Y9s

سری وای هواوی در سال ۲۰۲۰

اولین گوشی سری وای هواوی در سال ۲۰۲۰، با نام Y7p بهمن‌ماه سال گذشته عرضه شد. این گوشی با وجود برخورداری از دوربین ۴۸ مگاپیکسلی، کمتر از ۱۵۰ دلار قیمت دارد. هواوی در این گوشی از نمایشگر IPS LCD استفاده کرد و دوربین سلفی ۸ مگاپیکسلی آن را در حفره‌ی گوشه‌ی سمت چپ آن جای داد. بنابراین هواوی وای ۷ پی با استانداردهای طراحی اوایل سال ۲۰۲۰ کاملا منطبق بود و از ظاهری مشابه یک گوشی گران‌قیمت بهره می‌برد. با وجود این، نبود درگاه تایپ C و عدم پشتیبانی از شارژ سریع کمبودهایی بودند که میان‌رده بودن محصول را افشا می‌کردند.

وای ۷ پی اولین گوشی سری وای هواوی بود که در سال ۲۰۲۰ به بازار راه یافت؛ اما Y6s 2019 که در ۱۰ بهمن ۹۸ رونمایی شد، اولین محصول از سری وای در سال ۲۰۲۰ بود. برخلاف Y7p که به پردازنده‌ی کرین ۷۱۰ مجهز است، هواوی وای ۶ اس ۲۰۱۹ با پردازنده‌ی مدیاتک Helio P35 روانه‌ی بازار شد تا کمتر از ۱۲۰ دلار قیمت داشته باشد. ناچ قطره‌ای بالای نمایشگر IPS گوشی مذکور شاید تنها وجه تشابه آن با گوشی‌های بالارده باشد. با وجود این، قیمت بسیار مناسب و طراحی نسبتا زیبای محصول در کنار رم ۳ گیگابایتی، Y6s را به یک ۶ اینچی قابل دفاع تبدیل کرده است.

سیستم عامل هواوی Y7p

تصویر اختصاصی زومیت از گوشی هواوی Y7p

اردیبهشت امسال را باید بهشت طرفداران سری وای هواوی نامید. شانزدهم اردبیهشت Y5p و Y6p از راه رسیدند. به فاصله‌ی یک روز Y8s رونمایی شد و دوازده روز بعد Y8p به آن‌ها ملحق شد. همان‌طور که از نام‌گذاری محصولات مذکور می‌توان حدس زد، Y5p ضعیف‌ترین و Y8p قوی‌ترین گوشی‌های معرفی‌شده در اردیبهشت سال جاری بودند.

نکته‌ی جالب توجه در خصوص وای ۵ پی این است که شرکت چینی هرچند موفق نشد جلوی این گوشی ۱۰۰ دلاری را مشابه گوشی‌های پرچم‌دار طراحی کند، پشت محصول را تا حد امکان شبیه به آیفون ۱۲ ساخته است تا کمی دل کاربران را به دست آورد.

وضع در وای ۶ پی به‌کلی متفاوت است. برخلاف وای ۵ پی که دوربین اصلی آن تنها یک حسگر دارد، وای ۶ پی به دوربین سه‌گانه مجهز شده است. ابعاد نمایشگر از ۵٫۴۵ در وای ۵ پی به ۶٫۳ اینچ ارتقا یافته تا با افزایش ابعاد گوشی و به‌جای باتری ۳۰۲۰ میلی‌آمپرساعتی، باتری ۵۰۰۰ میلی‌آمپر ساعتی در آنجا خوش کند. استفاده از ناچ قطره‌ای در Y6p باعث شد نسبت نمایشگر به بدنه از ۷۳٫۸ درصد در مدل پایین‌تر به ۸۱٫۳ درصد در Y6p برسد تا طراحی امروزی‌تری در این گوشی ۱۸۰ دلاری شاهد باشیم.

هواوی Y8s که یکم خرداد از راه رسید، همچنان از درگاه Type-C و شارژ سریع بی‌بهره بود؛ اما با نمایشگر ۶/۵ اینچی، پردازنده کرین ۷۱۰F و رم ۴ گیگابایتی در کنار حافظه‌ی ۶۴ یا ۱۲۸ گیگابایتی شباهت بیشتری به یک گوشی میان‌رده پیدا کرد. اما هواوی برای متعادل نگه داشتن قیمت، یکی از حسگرهای دوربین اصلی را حذف کرد و نسخه‌ی بلوتوث را از ۵ به ۴٫۲ کاهش داد تا Y8s با مدل پایین‌تر از خودش یعنی Y6p تقریبا در یک رده قرار بگیرد. البته نباید از این موضوع غافل شد که تا به اینجای کار این تنها وای ۸ اس بود که رزولوشن صفحه‌ای بیشتر از HD داشت و تراکم پیکسلی ۳۹۶ پیکسل ارائه می‌کرد. این در حالی است که تراکم پیکسلی در وای ۶ پی با وجود داشتن نمایشگر کوچک‌تر، کمتر از ۲۸۰ بود. همچنین می‌توان به دوربین سلفی دوگانه‌ی وای ۸ اس به‌عنوان یک برتری اشاره کرد.

هواوی وای۸اس / Huawei Y8s

میان‌رده‌هایی مشابه پرچم‌دار

۲۶ خرداد روزی بود که Y8p وارد بازار شد. این گوشی را می‌توان نسخه‌ی رفع اشکال‌شده‌‌ی Y8s دانست. استفاده ار نمایشگر با همان رزولوشن اما با ابعاد ۶٫۳ اینچی باعث افزایش تراکم پیکسلی تا ۴۱۸ پیکسل در هر اینچ نمایشگر گوشی جدیدتر شد. پردازنده‌ی کرین ۷۱۰F در وای ۸ پی نیز به قوت خود باقی ماند؛ اما با در بالاترین نسخه با رم ۶ گیگابایتی همراه شد. حسگر دوم دوربین سلفی حذف شد تا بریدگی بالای نمایشگر جای خود را به ناچ قطره‌ای بدهد؛ در عوض، دوربین اصلی علاوه بر حسگر واید ۴۸ و ۲ مگاپیکسلی به حسگر اولتراواید مجهز شد. سلفی ۱۶ مگاپیکسلی شد و بلوتوث به نسخه‌ی ۵ برگشت و برای اولین‌بار از USB Type-C استفاده شد. همه‌ی این پیشرفت‌ها قیمت ۲۴۰ یورویی برای Y8p رقم زدند تا این گوشی نسبت به مدل پایین‌تر خود ۱۰۰ یورو گران‌تر به فروش برسد.

Huawei Y8p / هواوی

با اینکه در وای ۸ پی از USB Type-C استفاده شد، به‌کارگیری شارژ سریع در یک گوشی ۲۰۲۰ از سری وای هواوی تا شهریور سال جاری به تعویق افتاد. ۲۲ شهریور زمانی بود که بهترین گوشی حال حاضر خانواده‌ی Y وارد بازار شد. این گوشی که Y9a نام دارد با قابلیت‌هایی نظیر پردازنده‌ی قدرتمند Helio G80، رم ۶ و ۸ گیگابایتی، دوربین چهارگانه‌ی ۶۴/۸/۲/۲ مگاپیکسلی با امکان فیلم‌برداری ۴K و شارژر ۲۲٫۵ (در برخی بازارها ۴۰ وات) خود را کاملا از سایر گوشی‌های میان‌رده‌ی هواوی جدا و به گوشی‌های پرچم‌دار نزدیک کرد. نمایشگر ۶٫۶۳ اینچی تمام صفحه، دوربین سلفی ۱۶ مگاپیکسلی و بلوتوث ۵.۱ از دیگر وجوه تشابه وای ۹ ای با گوشی‌های پرچم‌دار بود.

شرکت چینی پس از Y9a در تاریخ ۹ آبان جدیدترین محصول سری وای را با نام Y7a روانه‌ی بازار کرد. وای ۷ ای به کرین ۷۱۰A و رم چهار گیگابایتی مجهز است و تنها فرق دوربین چهارگانه‌ی آن با Y9a در استفاده از حسگر ۴۸ مگاپیکسلی به‌جای ۶۴ مگاپیکسلی است. البته دوربین سلفی ۱۶ مگاپیکسلی پاپ‌آپ جای خود را به دوربین ۸ مگاپیکسلی تعبیه‌شده در حفره‌ی بالای نمایشگر داده است. با وجود این، افزایش طرفیت باتری از ۴۲۰۰ به ۵۰۰۰ میلی‌آمپر ساعت و کاهش قیمت از ۲۰۰ به ۱۶۰ یورو را می‌توان از برتری‌های وای ۷ ای نسبت به مدل بالاتر دانست.

مقایسهY5p هواویY6p هواویوای ۷ پی هواویY7a هواویوای ۸ اس هواویهواوی Y9a
عرضه
نام‌ دیگرP40 Lite E
معرفی۲۰۲۰، می ۵۲۰۲۰، می ۵۲۰۲۰، فوریه۱۲ اکتبر ۲۰۲۰۲۰۲۰، مه۷ سپتامبر ۲۰۲۰
وضعیتموجود. عرضه شده در ۶ مه ۲۰۲۰موجود. عرضه شده در ۶ مه ۲۰۲۰موجود. عرضه شده در فوریه ۲۰۲۰عرضه در آینده نزدیک حدودا ۳۰ اکتبر ۲۰۲۰موجود. عرضه شده در ۲۱ مه ۲۰۲۰عرضه در آینده نزدیک (سپتامبر ۲۰۲۰)
نمایشگر
نوعلمسی خازنی، ۱۶ میلیون رنگIPS LCD لمسی خازنی، ۱۶ میلیون رنگIPS LCD لمسی خازنی، ۱۶ میلیون رنگIPS LCDIPS LCD لمسی خازنی، ۱۶ میلیون رنگIPS LCD لمسی خازنی، ۱۶ میلیون رنگ
ابعاد۵.۴۵ اینچ (~۷۳.۸% نسبت نمایشگر به بدنه)۶.۳ اینچ (~۸۱.۳% نسبت نمایشگر به بدنه)۶.۳۹ اینچ (~۸۲.۴% نسبت نمایشگر به بدنه)۶.۶۷ اینچ (~۸۴.۳% نسبت نمایشگر به بدنه)۶.۵ اینچ (~۸۲.۸% نسبت نمایشگر به بدنه)۶.۶۳ اینچ (~۸۴.۸% نسبت نمایشگر به بدنه)
رزولوشن۷۲۰ در ۱۴۴۰ پیکسل، نسبت تصویر ۱۸ به ۹ (~۲۹۵ پیکسل در اینچ تراکم پیکسلی)۷۲۰ در ۱۶۰۰ پیکسل، ۲۰:۹ (~۲۷۸ پیکسل در اینچ تراکم پیکسلی)۷۲۰ در ۱۵۶۰ پیکسل، ۱۹.۵:۹ (~۲۶۹ پیکسل در اینچ تراکم پیکسلی)۱۰۸۰ در ۲۴۰۰ پیکسل، ۲۰:۹ (~۳۹۵ پیکسل در اینچ تراکم پیکسلی)۱۰۸۰ در ۲۳۴۰ پیکسل، ۱۹.۵:۹ (~۳۹۶ پیکسل در اینچ تراکم پیکسلی)۱۰۸۰ در ۲۴۰۰ پیکسل (~۳۹۷ پیکسل در اینچ تراکم پیکسلی)
بدنه
ابعاد۱۴۶.۵ در ۷۰.۹ در ۸.۴ میلی‌متر۱۵۹.۱ در ۷۴.۱ در ۹ میلی‌متر۱۵۹.۸ در ۷۶.۱ در ۸.۱ میلی‌متر۱۶۵.۷ در ۷۶.۹ در ۹.۳ میلی‌متر۱۶۲.۴ در ۷۷.۱ در ۸.۱ میلی‌متر۱۶۳.۵ در ۷۶.۵ در ۹ میلی‌متر
وزن۱۴۴ گرم۱۸۵ گرم۱۷۶ گرم۲۰۶ گرم۱۸۰ گرم۱۹۷ گرم
ساختجلوی شیشه‌ای، پشت پلاستیکی، فریم پلاستیکیجلوی شیشه‌ای ، پشت پلاستیکی، فریم پلاستیکی
سیم‌کارتدو سیم‌کارته (نانو-سیم، همزمان یکی فعال (dual stand-by))دو سیم‌کارته (نانو-سیم، همزمان یکی فعال (dual stand-by))دو سیم‌کارته (نانو-سیم، همزمان یکی فعال (dual stand-by))دو سیم‌کارته (نانو-سیم، همزمان یکی فعال (dual stand-by))تک سیم‌کارته (نانو-سیم) یا دو سیم‌کارته (نانو-سیم، همزمان یکی فعال (dual stand-by))دو سیم‌کارته (نانو-سیم، همزمان یکی فعال (dual stand-by))
پلتفرم
سیستم‌عامل در زمان عرضه– اندروید ۱۰، EMUI 10.1 (فاقد سرویس‌های گوگل)اندروید ۱۰، EMUI 10.1 (فاقد سرویس‌ها گوگل)– اندروید ۹.۰ (پای) – EMUI 9.1– اندروید ۱۰ – EMUI 10.1 – بدون پشتیبانی از سرویس‌های گوگل– اندروید ۹.۰ (پای) (همراه با سرویس‌های گوگل) – EMUI 9.1– اندروید ۱۰ – EMUI 10.1 – بدون سرویس‌های گوگل
تراشهMediatek MT6762R Helio P22 (دوازده نانومتری)Mediatek MT6762R Helio P22 (دوازده نانومتری)Hisilicon Kirin 710F (دوازده نانومتری)Kirin 710A (چهارده نانومتر)Hisilicon Kirin 710 (دوازده نانومتری)Mediatek Helio G80 (دوازده نانومتر)
پردازنده مرکزی۸ هسته‌ای (چهار هسته‌ی ۲.۰ گیگاهرتز Cortex-A53 و چهار هسته‌ی ۱.۵ گیگاهرتز Cortex-A53)۸ هسته‌ای (چهار هسته‌ی ۲.۰ گیگاهرتز Cortex-A53 و چهار هسته‌ی ۱.۵ گیگاهرتز Cortex-A53)۸ هسته‌ای (چهار هسته‌ی ۲.۲ گیگاهرتز Cortex-A73 و چهار هسته‌ی ۱.۷ گیگاهرتز Cortex-A53)۸ هسته‌ای (۴ هسته‌ی ۲.۰ گیگاهرتزی Cortex-A73 و ۴ هسته‌ی ۱.۷ گیگاهرتزی Cortex-A53)۸ هسته‌ای (چهار هسته‌ی ۲.۲ گیگاهرتز Cortex-A73 و چهار هسته‌ی ۱.۷ گیگاهرتز Cortex-A53)۸ هسته‌ای (دوهسته‌ی ۲.۰ گیگاهرتزی Cortex-A75 و شش هسته‌ی ۱.۸ گیگاهرتزی Cortex-A55)
پردازنده گرافیکیPowerVR GE8320PowerVR GE8320Mali-G51 MP4Mali-G51 MP4Mali-G51 MP4Mali-G52 MC2
حافظه
درگاه حافظهmicroSDXC (درگاه اختصاصی)microSDXC (درگاه اختصاصی)microSDXC (اسلات اختصاصی حافظه)microSDXCmicroSDXC(نانو مموری)، تا ۲۵۶ گیگابایت (استفاده‌ از شیار دوم سیم‌کارت)
حافظه داخلی۳۲ گیگابایت ۲ گیگابایت رم۶۴ گیگابایت ۳ گیگابایت رم۶۴ گیگابایت ۴ گیگابایت رم۶۴ گیگابایت، ۴ گیگابایت رم یا ۱۲۸ گیگابایت، ۴ گیگابایت رم۶۴ گیگابایت ۴ گیگابایت رم، ۱۲۸ گیگابایت ۴ گیگابایت رم۱۲۸ گیگابایت، ۶ گیگابایت رم یا ۱۲۸ گیگابایت، ۸ گیگابایت رم
نوع حافظهeMMC 5.1UFS 2.1
دوربین
اصلی۸ مگاپیکسل (لنز واید، فوکوس خودکار، f/2.0)۱۳ مگاپیکسل (لنز واید، فوکوس خودکار با تشخیص فاز، f/1.8) 5 مگاپیکسل (لنز فوق‌عریض، f/2.2) 2 مگاپیکسل (سنسور تشخیص عمق تصویر، f/2.4)۴۸ مگاپیکسل (۰.۸ میکرومتر سایز پیکسل، ۱/۲.۰ اینچ سایز سنسور، لنز واید ۲۷ میلی‌متری، f/1.8، فوکوس خودکار با تشخیص فاز) ۸ مگاپیکسل (لنز فوق‌عریض ۱۷ میلی‌متری، f/2.4) 2 مگاپیکسل (۱.۷۵ میکرومتر سایز پیکسل، ۱/۵.۰ اینچ سایز سنسور، f/2.4، سنسور تشخیص عمق تصویر)۴۸ مگاپیکسل (لنز واید ۲۶ میلی‌متری، f/1.8، فوکوس خودکار با تشخیص فاز، ۱/۲.۰ اینچ سایز سنسور) ۸ مگاپیکسل (لنز اولتراواید با پوشش ۱۲۰ درجه، f/2.4) 2 مگاپیکسل (f/2.4، ماکرو) ۲ مگاپیکسل (f/2.4، سنسور تشخیص عمق تصویر)۴۸ مگاپیکسل (۰.۸ میکرومتر سایز پیکسل، ۱/۲.۰ اینچ سایز سنسور، لنز واید، f/1.8، فوکوس خودکار با تشخیص فاز) ۲ مگاپیکسل (سنسور تشخیص عمق تصویر، f/2.4)۶۴ مگاپیکسل ( لنز واید ۲۶ میلی‌متری، f/1.8، فوکوس خودکار با تشخیص فاز) ۸ مگاپیکسل (لنز اولتراواید با پوشش ۱۲۰ درجه، f/2.4) 2 مگاپیکسل (f/2.4، دوربین مخصوص ماکرو) ۲ مگاپیکسل ( f/2.4، سنسور تشخیص عمق تصویر)
قابلیت‌هافلش LED، پانوراما، HDRفلش LED، پانوراما، HDRفلش LED، پانوراما، HDRفلش، پانورامافلش LED، پانوراما، HDRفلاش Quad-LED، پانوراما
فیلم‌برداری۱۰۸۰p@30fps۱۰۸۰p@30fps۱۰۸۰p@30fps۴K@30fps، ۱۰۸۰p@30fps۱۰۸۰p@30fps۴K@30fps، ۱۰۸۰p@30fps، لرزشگیر الکترونیکی تصویر-ژیروسکوپی
سلفی۵ مگاپیکسل (f/2.2)۸ مگاپیکسل (لنز واید، f/2.0)۸ مگاپیکسل (f/2.0)۸ مگاپیکسل (f/2.0)۸ مگاپیکسل (لنز واید، f/2.0) 2 مگاپیکسل (سنسور تشخیص عمق تصویر، f/2.4)دوربین پا‌پ‌اپ ۱۶ مگاپیکسلی, ۱.۰ میکرومتر سایز پیسکل, ۱/۳.۱ اینچ سایز سنسور, f/2.2
فیلم‌برداری سلفی۱۰۸۰p@30fps۱۰۸۰p@30fps۱۰۸۰p@30fps۱۰۸۰p@30fps۱۰۸۰p@30fps
صدا
جک ۳.۵ میلی‌متریبلهبلهبلهبلهبلهبله
باتری
باتریباتری غیر قابل تعویض لیتیوم پلیمری با ظرفیت ۳۰۲۰ میلی آمپر ساعتباتری غیر قابل تعویض لیتیوم پلیمری با ظرفیت ۵۰۰۰ میلی آمپر ساعتباتری غیر قابل تعویض لیتیوم پلیمری با ظرفیت ۴۰۰۰ میلی آمپر ساعتباتری غیر قابل تعویض لیتیوم پلیمری با ظرفیت ۵۰۰۰ میلی آمپر ساعتباتری غیر قابل تعویض لیتیوم پلیمری با ظرفیت ۴۰۰۰ میلی آمپر ساعتباتری غیر قابل تعویض لیتیوم یونی با ظرفیت ۴۳۰۰ یا ۴۲۰۰ میلی آمپر ساعت (بسته منطقه‌ی عرضه)
شارژرشارژ ۱۰ واتباتری ۱۰ واتشارژر سریع ۲۲.۵ واتشارژ ۱۰ واتشارژ سریع ۲۲.۵ وات یا ۴۰ وات (بسته منطقه‌ی عرضه)
قابلیت‌ها
حسگرهاشتاب‌سنج، سنسور مجاورتحسگر اثرانگشت (پشت گوشی)، شتاب‌سنج، سنسور مجاورتحسگر اثرانگشت (پشت گوشی)، شتاب‌سنج، سنسور مجاورت، قطب‌نماحسگر اثرانگشت (کنار گوشی)، شتاب‌سنج، سنسور مجاورتحسگر اثرانگشت (پشت گوشی)، شتاب‌سنج، سنسور مجاورت، قطب‌نماحسگر اثرانگشت (کنار گوشی)، شتاب‌سنج، ژیروسکوپ، سنسور مجاورت، قطب‌نما
شبکه
فناوریGSM / HSPA / LTEGSM / HSPA / LTEGSM / HSPA / LTEGSM / HSPA / LTEGSM / HSPA / LTEGSM / HSPA / LTE
اتصالات
شبکه بی‌سیمWi-Fi 802.11 b/g/n، Wi-Fi Direct، هات‌اسپاتWi-Fi 802.11 b/g/n، Wi-Fi Direct، هات‌اسپاتWi-Fi 802.11 b/g/n، Wi-Fi Direct، هات‌اسپاتWi-Fi 802.11 b/g/n، Wi-Fi Direct، هات‌اسپاتWi-Fi 802.11 b/g/n، Wi-Fi Direct، هات‌اسپاتWi-Fi 802.11 a/b/g/n/ac، دو بانده، Wi-Fi Direct، هات‌اسپات
بلوتوث۵.۰، A2DP، LE۵.۰، A2DP، LE۵.۰، A2DP، LE۵.۱، A2DP، LE۴.۲، A2DP، LE۵.۱، A2DP، LE
GPSبله، با A-GPS، GLONASS، BDSبله، با A-GPS، GLONASS، BDSبله، با A-GPS، GLONASS، GALILEO، BDSبله، با A-GPS، GLONASS، BDSبله، با A-GPS، GLONASS، BDSبله، با A-GPS، GLONASS، BDS
NFCخیر
رادیورادیو اف‌امFM radio; آنتن داخلیرادیو اف‌امخیرخیر
USBmicroUSB 2.0microUSB 2.0، پشتیبانی از OTGmicroUSB 2.0USB Type-C 2.0، پشتیبانی از OTGmicroUSB 2.0۲.۰، Type-C 1.0 کانکتور ریورسبل ، پشتیبانی از OTG
متفرقه
رنگ‌هامشکی، آبی، سبزمشکی، سبز، بنفشآبی، سیاهسبز، طلایی، سیاهسبز، سیاهنقره‌ای، صورتی، سیاه
مدل‌هاART-L28، ART-L29FRL-22, FRL-23
حدود قیمت در زمان عرضهحدود ۱۳۰ یوروحدود ۱۷۰ یوروحدود ۱۶۰ یورو

مشاهده مقایسه در بخش محصولات زومیت

جمع‌بندی

با منازعاتی که بین دولت چین و آمریکا رخ داد و به تبع آن، تحریم‌هایی که از سوی گوگل گریبان‌گیر شرکت هواوی شد، شاید کمتر کسی دوام و برون‌رفت از بحران را برای شرکت چینی پیش‌بینی می‌کرد. بااین‌حال چشم بادامی‌ها توانستند با توسعه‌ی اکوسیستم اختصاصی خود کاهش وابستگی‌ها به سرویس‌های گوگل، تولید گوشی‌ هوشمند خود در رده‌های مختلف را ادامه دهند؛ کاری که دست ‌کم برای کاربر ایرانی که تحریم را با گوشت و پوست خود حس می‌کند، بسیار بزرگ و قابل احترام است. گوشی‌های سری وای هواوی به‌عنوان مدل‌های میان‌رده می‌توانند نیاز اکثر کاربران از جمله دانش‌آموزان و دانشجویان را برطرف کنند. به‌علاوه، مدل‌هایی مانند Y9a با داشتن دوربین چهاگانه‌ی ۶۴ مگاپیکسلی می‌توانند عملکردی مشابه گوشی‌های پرچم‌دار ارائه کنند.

ارسال نظر شما
مجموع نظرات : 0 در انتظار بررسی : 0 انتشار یافته : ۰
  • نظرات ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط مدیران سایت منتشر خواهد شد.
  • نظراتی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • نظراتی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نخواهد شد.