تاریخ انتشار : سه شنبه 18 آذر 1399 - 14:33
کد خبر : 82168

عینک از چشم ها در برابر کرونا محافظت می کند؟

عینک از چشم ها در برابر کرونا محافظت می کند؟

جارستان به نقل از ایسنا؛یک متخصص چشم پزشکی، با بیان اینکه قرمزی چشم می تواند یکی از تظاهرات کرونا باشد، خاطرنشان کرد: نباید در محیط های کوچک ماند و حتما فاصله دو متری از افراد رعایت شود و در صورت امکان از عینک یا شیلدهای مناسب استفاده کنید. دکتر مریم دوراندیش ، با بیان اینکه امروزه امکان

جارستان به نقل از ایسنا؛یک متخصص چشم پزشکی، با بیان اینکه قرمزی چشم می تواند یکی از تظاهرات کرونا باشد، خاطرنشان کرد: نباید در محیط های کوچک ماند و حتما فاصله دو متری از افراد رعایت شود و در صورت امکان از عینک یا شیلدهای مناسب استفاده کنید.

دکتر مریم دوراندیش ، با بیان اینکه امروزه امکان جدا شدن از تکنولوژی وجود ندارد، اظهار کرد: باید در استفاده از تکنولوژی های روز مانند رایانه و گوشی های هوشمند یکسری نکات را رعایت کنیم تا کمترین آسیب به چشم ما وارد شود.

وی با تاکید بر ضرورت پرهیز از استفاده مداوم بیش از ۴۵ دقیقه از تکنولوژی، افزود: برخی از افراد به واسطه شغل یا تحصیل مجبور به استفاده مداوم از رایانه و گوشی هستند لذا توصیه می شود هر ۲۰ دقیقه سر را بلند کنیم و به مدت ۲۰ ثانیه به یک نقطه در دور بنگریم تا چشم ها استراحت کنند.

این متخصص چشم پزشکی، با بیان اینکه صفحه کامپیوتر یا گوشی باید پایین تر از چشم ها قرار گیرد، گفت: باید فاصله پلک ها از هم کم باشد تا میزان تبخیر اشک کاهش یافته و خشکی چشم اتفاق نیفتد. همچنین زمانی که برای انجام یک کار تمرکز می کنیم، تعداد دفعات پلک زدن کاهش می یابد لذا حتما باید دفعات پلک زدن را زیاد کنیم تا با خشکی چشم مواجه نشویم.

دوراندیش، بهترین رنگ برای صفحه کامپیوتر و گوشی را خاکستری ملایم دانست و گفت: نباید صفحه گوشی و رایانه نور سفید داشته باشد، زیرا به چشم آسیب می زند. همچنین ریفلکس های نوری از محیط بر روی صفحه گوشی و رایانه نباید به چشم برسد.

وی نگاه کردن به صفحه گوشی در شب و داخل رختخواب را یک عادت ناپسند دانست و اضافه کرد: در اتاق تاریک مردمک چشم گشاد می شود، اما در مواجهه با صفحه نورانی به عنوان دفاع از چشم تنگ می شود لذا این اختلاف خستگی شدید چشم را به دنبال دارد و حتما در محیط با نور کافی از گوشی و رایانه استفاده شود.

این متخصص چشم پزشکی، با بیان اینکه مطالعه در شب نیازمند نور مناسب است، خاطرنشان کرد: نگاه کردن به فیلم یا صفحات کتاب در گوشی توصیه نمی شود و بهتر است در صفحه های بزرگ تر نمایش داده شود تا خشکی چشم و سردردهای شدید و آسیب به سلول های شبکیه و خستگی عضلات چشم اتفاق نیفتد.

وی بهترین روش برای آرامش بخشیدن به عضلات چشم را بستن چشم و چرخاندن آن در جهت و خلاف جهت عقربه های ساعت دانست و تاکید کرد: سردردهای ناشی از خستگی چشم بسیار آزاردهنده است.

دوراندیش، با بیان اینکه در ایام کرونا و استفاده از مواد شوینده و ضد عفونی کننده حتما باید فاصله از چشم رعایت شود، خاطرنشان کرد: مواد شوینده انتخاب شده حتما باید استاندارد باشند و نباید چند ماده شیمیایی را ترکیب کنیم. در استفاده از وایتکس نیز اصل رقیق کردن رعایت شود.

این متخصص چشم پزشکی، با تاکید بر لزوم باز کردن در و پنجره ها در زمان استفاده از مواد شوینده، یادآور شد: ریختن شوینده بر روی سطوح با فاصله یک متری باشد تا به چشم آسیب نرسد. در صورت وارد شدن قطرات شوینده به چشم سریعا با آب سرد شست وشو و به پزشک مراجعه شود.

وی یکی از راه های انتقال کرونا را از چشم دانست و اظهار کرد: اگر فرد مبتلا به کرونا عطسه و سرفه کند و قطرات آن وارد چشم طرف مقابل شود، امکان ابتلا وجود دارد لذا نباید در محیط های کوچک ماند و حتما فاصله دو متری از افراد رعایت شود و در صورت امکان از عینک یا شیلدهای مناسب استفاده کنید.

دوراندیش، با بیان اینکه قرمزی چشم می تواند یکی از تظاهرات کرونا باشد، خاطرنشان کرد: در صورت مشاهده قرمزی چشم و سپس علائم عمومی بیماری مانند تب و ضعف و بی حالی حتما به پزشم مراجعه کنید.

وی از افراد بالای ۴۰ سال خواست سالانه به چشم پزشکی مراجعه کنند و گفت: افرادی که از لنز استفاده می کنند، بعد از بازگشت به خانه حتما شست وشوی کامل دست ها با آب و صابون را انجام داده و سپس اقدام به خارج کردن لنز از چشم خود کنند.

ارسال نظر شما
مجموع نظرات : 0 در انتظار بررسی : 0 انتشار یافته : ۰
  • نظرات ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط مدیران سایت منتشر خواهد شد.
  • نظراتی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • نظراتی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نخواهد شد.