مسمومیت شدید ۶ کودک با خوردن قارچ وحشی در گیلان/ یک کودک جان خود را از دست داد
جارستان به نقل از تسنیم؛ معاون دانشگاه علوم پزشکی گیلان از مسمومیت شدید ۶ کودک گیلانی به علت خوردن قارچهای وحشی خبر داد و گفت: یکی از کودکان جان خود را از دست داد. هشدار اخیر دانشگاه علوم پزشکی گیلان مبنی بر عدم استفاده و مصرف قارچهای جنگلی و یا وحشی توسط مردم را مورد
جارستان به نقل از تسنیم؛ معاون دانشگاه علوم پزشکی گیلان از مسمومیت شدید ۶ کودک گیلانی به علت خوردن قارچهای وحشی خبر داد و گفت: یکی از کودکان جان خود را از دست داد.
هشدار اخیر دانشگاه علوم پزشکی گیلان مبنی بر عدم استفاده و مصرف قارچهای جنگلی و یا وحشی توسط مردم را مورد اشاره قرار داد و اظهار داشت: ۶ کودک گیلانی به علت خوردن قارچهای وحشی دچار مسمومیت شدید شدند.
معاون بهداشتی دانشگاه علوم پزشکی گیلان با بیان اینکه این مسمومیتها اخیراً در مناطقی از شهرستان سیاهکل اتفاق افتاده است عنوان کرد: رویش قارچهای سمی فقط محدود به شهرستان سیاهکل نیست و امکان دارد در بسیاری از نقاط جنگلی استان گیلان رشد کنند بنابراین مردم باید مراقب باشند.
حیدرزاده با تأکید بر اینکه بارندگیهای شدید به ویژه در شهریور ماه موجب رویش فراوان انواع قارچهای جنگلی در مناطق جنگلی، بیشهزارها، کوهها و کوهپایههاهای استان گیلان میشود تصریح کرد: از حیث شکل، اندازه و قوام نمیتوان تفاوتی بین قارچهای سمی و غیرسمی قائل شد.
وی با بیان اینکه حتی افراد ماهر نیز امکان زیادی دارد در تشخیص قارچهای سمی از غیر سمی دچار اشتباه شوند گفت: مصرف قارچهای سمی علائم گوارشی نظیر اسهال، استفراغ، تهوع، دل درد و علایم عصبی نظیر سرگیجه وزوز گوش را به دنبال دارد از طرفی در مواردی نیز موجب مرگ فرد میشود.
معاون بهداشتی دانشگاه علوم پزشکی گیلان با اینکه افراد نباید به هیچ وجه قارچ را از طبیعت بچینند و یا اقدام به خرید قارچ از بازارهای محلی کنند ابراز داشت: سمی بودن قارچ سمی با پختن، شستن و فرآوری کردن هم از بین نمیرود بنابراین استفاده از هر نوع قارچ جنگلی ممکن است خطرناک باشد.
حیدرزاده با بیان اینکه حتی کودکان امکان دارد با دست زدن به قارچهای سمی و به دهان بردن دست خود دچار مسمومیت شوند خاطرنشان کرد: از والدین و پدر و مادرها انتظار داریم در این ایام بیشتر مراقب کودکان خود به ویژه در این فصل باشند تا کودکانشان در معرض قارچهای سمی قرار نگیرند.
معاون بهداشتی دانشگاه علوم پزشکی گیلان در مورد افرادی که تمایل به مصرف قارچ به عنوان ماده غذایی دارند نیز مطالبی بیان داشت و عنوان کرد: به این افراد توصیه میشود که از قارچهایی که دارای مارک استاندارد هستند و در فروشگاههای معتبر به فروش میرسند استفاده کنند.
برچسب ها :
ناموجود- نظرات ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط مدیران سایت منتشر خواهد شد.
- نظراتی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
- نظراتی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نخواهد شد.
ارسال نظر شما
مجموع نظرات : 0 در انتظار بررسی : 0 انتشار یافته : ۰