توسط کارشناسان تغذیه دانشگاه علوم پزشکی گیلان به انجام رسید؛ ارایه بیش از ۵ هزار مورد مشاوره تغذیه درسامانه ۴۰۳۰
جارستان: سرپرست معاونت بهداشتی دانشگاه علوم پزشکی گیلان از ارایه ۵۵۴۴ مورد مشاوره تغذیه در خصوص کرونا درسامانه تلفنی ۴۰۳۰ خبر داد. به گزارش پایگاه اطلاع رسانی دانشگاه علوم پزشکی گیلان ( وب دا ) ؛ دکتر آبتین حیدر زاده با اشاره به این مطلب که با توجه به شیوع بیماری کووید ۱۹ درماه های
جارستان: سرپرست معاونت بهداشتی دانشگاه علوم پزشکی گیلان از ارایه ۵۵۴۴ مورد مشاوره تغذیه در خصوص کرونا درسامانه تلفنی ۴۰۳۰ خبر داد.
به گزارش پایگاه اطلاع رسانی دانشگاه علوم پزشکی گیلان ( وب دا ) ؛ دکتر آبتین حیدر زاده با اشاره به این مطلب که با توجه به شیوع بیماری کووید ۱۹ درماه های اخیر و نقش تغذیه درپیشگیری، کنترل و درمان این بیماری کارشناسان تغذیه نیز درکنار سایر نیروهای بهداشت و درمان خدمات مراقبتی و تغذیه ای (مشاوره تغذیه) به مردم ارایه دادند.
وی با تاکید بر اینکه رعایت برنامه غذایی مناسب در افراد سالم و همچنین بیماران مبتلا به کووید۱۹ در دوره نقاهت نقش به سزایی در پیشگیری از ابتلا، تسریع در بهبودی و کاهش شدت بیماری دارد، گفت: عادات نامناسب غذایی از جمله مصرف زیاد قند، نمک و چربی ها و همچنین دریافت ناکافی هر کدام از ریزمغذی های مورد نیاز بدن از برنامه غذایی روزانه، میتواند علاوه بر تضعیف سیستم ایمنی بدن، خطر ابتلا به انواع بیماری ها از جمله بیماری کووید ۱۹ را افزایش دهد، از این رو افزایش اطلاعات جامع دراین خصوص ازسوی مسوولان ذی ربط احساس می شود.
حیدرزاده یاد آور شد: به منظور پاسخگویی به این نیاز اساسی و باتوجه به پیامدهای بیماری کرونا برسلامت عمومی و لزوم پاسخ به سوالات مکرر خانواده ها در خصوص موضوعات تغذیه ای، همزمان با راه اندازی خدمات مشاوره تغذیه آنلاین در سطح کشور (با راهبری دفتر بهبود تغذیه معاونت بهداشت وزارت بهداشت) گروه بهبود تغذیه معاونت بهداشتی دانشگاه علوم پزشکی گیلان نیز با مشارکت ۱۸ تن از کارشناسان تغذیه تحول سلامت در مراکز خدمات جامع سلامت و ستاد شهرستان های استان در این سامانه تلفنی فعال شد و از ۳۱ فروردین ماه سال جاری آماده پاسخگویی به سووالات مردم در کل کشور می باشد.
وی با بیان این مطلب که در طی ماه های اردیبهشت ،خرداد و تیر ماه سال جاری تعداد ۵۵۴۴ مورد مشاوره تغذیه تلفنی از طریق سامانه ۴۰۳۰ توسط کارشناسان تغذیه معاونت بهداشتی دانشگاه علوم پزشکی گیلان به مردم ارایه شد، گفت: تمامی هم وطنان ما از سراسر کشور می توانند با شماره گیری ۴۰۳۰ و انتخاب کلید شش با مشاوران تغذیه ارتباط برقرار کرده و سوالات خود را در خصوص پیشگیری و کنترل ویروس کرونا در دوره های قبل از ابتلا، دوران ابتلا و پس از بهبودی (نقاهت) و همچنین، نوع تغذیه و مصرف مکمل های مورد نیاز گروه های مختلف سنی، فیزیولوژیک و رعایت ایمنی مواد غذایی و … را با مشاوران تغذیه مطرح کنند./ص
برچسب ها :
ناموجود- نظرات ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط مدیران سایت منتشر خواهد شد.
- نظراتی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
- نظراتی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نخواهد شد.
ارسال نظر شما
مجموع نظرات : 0 در انتظار بررسی : 0 انتشار یافته : ۰