تاریخ انتشار : جمعه 13 تیر 1399 - 22:53
کد خبر : 65662

نکاتی درباره شستن ظروف بیماران مبتلا به کووید-۱۹

نکاتی درباره شستن ظروف بیماران مبتلا به کووید-۱۹

جارستان به نقل از ایسنا؛ محققان موسسه ملی تحقیقات سلامت و دانشکده بهداشت دانشگاه علوم پزشکی تهران برای تمیز و ضدعفونی‌کردن ظروف فرد مبتلا به کووید-۱۹ توصیه‌هایی را مطرح کرده‌اند. در این مطلب آمده است: مرکز کنترل و پیشگیری از بیماری‌های آمریکا و سازمان جهانی بهداشت در مورد تمیز و ضدعفونی کردن سطوح و وسایل

جارستان به نقل از ایسنا؛ محققان موسسه ملی تحقیقات سلامت و دانشکده بهداشت دانشگاه علوم پزشکی تهران برای تمیز و ضدعفونی‌کردن ظروف فرد مبتلا به کووید-۱۹ توصیه‌هایی را مطرح کرده‌اند.

در این مطلب آمده است:

مرکز کنترل و پیشگیری از بیماری‌های آمریکا و سازمان جهانی بهداشت در مورد تمیز و ضدعفونی کردن سطوح و وسایل مختلف(مانند ظروف) تماس‌یافته با فرد مبتلا به کووید-۱۹ مواردی را بیان کرده است.

۱) وسایل شخصی و سایر وسایل مورد استفاده بیماران مانند ظروف، بالش، تشک، فرش و کوسن، تا زمانی که دوره درمان و آزمایش‌ها برای تشخیص وجود ویروس کرونا ادامه دارد(پایان عفونت) نباید مورد استفاده افراد دیگر قرار بگیرد.

۲) هنگام تماس با ظروف استفاده شده بیمار، دستکش پوشیده شود.

۳) بهتر است تا حد امکان از ظروف یک بار مصرف استفاده شده و پس از استفاده دور انداخته شوند.

۴) برای شستن ظروف معمولی بیماران، از مایع ظرفشویی معمولی و آب داغ استفاده شود.

۵) پس از پایان شست‌وشوی ظروف در صورت عدم استفاده از دستکش، دست‌ها بلافاصله با آب و صابون شسته شوند.

۶) در صورتی که از دستکش آشپزخانه استفاده می‌شود، پس از پایان شست‌وشو، دستکش‌ها درآورده شده و با آب داغ و صابون شسته و خشک شوند. سپس دست‌ها نیز مجددا با آب و صابون شسته شوند.

۷) دستکش‌های یک بار مصرف مورد استفاده برای حمل ظروف آلوده، در کیسه‌های زباله یا پلاستیک‌های دو لایه دور انداخته شوند.

۸) در صورت امکان، ظروف در ماشین ظرفشویی با دمای آب ۶۰ درجه سانتی‌گراد و ماده شوینده شسته و خشک شود.

۹) در صورتی که برای خشک کردن ظروف از دستمال مخصوص استفاده می‌شود، دستمال پس از استفاده با مایع شوینده شسته شده و به طور کامل خشک شود.

به طور کلی، برای شستن ظروف استفاده شده توسط فرد آلوده به کرونا لازم است که از آب داغ و مایع ظرفشویی استفاده شود. همچنین هنگام حمل ظروف به آشپزخانه بهتر است از دستکش استفاده شود اما هنگام شستشوی آن‌ها پوشیدن دستکش ضروری نیست به شرطی که پس از اتمام کار، دست‌ها بلافاصله با آب و صابون شسته شوند.
در صورت تمایل به پوشیدن دستکش، دستکش‌های ظرفشویی معمولی کفایت می‌کنند. پس از اتمام کار، دستکش‌ها شسته شده و خشک شوند. همچنین در صورت خشک کردن ظرف بیمار نیز نیاز است که پارچه خشک‌کن با آب گرم و مایع شوینده شسته و خشک شوند.

برچسب ها :

ناموجود
ارسال نظر شما
مجموع نظرات : 0 در انتظار بررسی : 0 انتشار یافته : ۰
  • نظرات ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط مدیران سایت منتشر خواهد شد.
  • نظراتی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • نظراتی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نخواهد شد.