برداشت ازگیل ژاپنی در گیلان آغاز شد
مدیر امور باغبانی سازمان جهاد کشاورزی گیلان گفت: برداشت ازگیل ژاپنی که در گویش محلی “انبه” گفته می شود در این استان آغاز شد. منوچهر پارسا فر روز دوشنبه اظهار داشت : برداشت این محصول در ۱۳۲.۳ هکتار از باغهای استان گیلان آغاز شده و تا اواخر خرداد ماه ادامه دارد. وی افزود: شهرستان های
مدیر امور باغبانی سازمان جهاد کشاورزی گیلان گفت: برداشت ازگیل ژاپنی که در گویش محلی “انبه” گفته می شود در این استان آغاز شد.
منوچهر پارسا فر روز دوشنبه اظهار داشت : برداشت این محصول در ۱۳۲.۳ هکتار از باغهای استان گیلان آغاز شده و تا اواخر خرداد ماه ادامه دارد.
وی افزود: شهرستان های رشت، ماسال، صومعه سرا، رودسر، املش، آستانه اشرفیه و لنگرود مهمترین مناطق تولید انبه در استان گیلان است.
پارسافر خاطر نشان کرد: پیش بینی می شود باغداران استان امسال ۶۴۸ تن انبه به ارزش اقتصادی ۷۷۰ میلیارد ریال برداشت کنند.
مدیر امور باغبانی سازمان جهاد کشاورزی گیلان بیان داشت: از انبه علاوه بر تازه خوری، برای تهیه مربا و شربت استفاده می شود.
درخت گلابی جنگلی یا گلابی وحشی همین ازگیل ژاپنی زیبا است که با برگ های کشیده براق و میوه های خوشمزه نارنجی کمرنگ یا زرد، هم در باغ های میوه شمال درخت محبوبی است و هم بدلیل جلوه زیبا می تواند زینت بخش باغچه ها و باغ های بزرگ باشد.میوه ها تقریبا سه ماه بعد از گل دهی می رسند. در بعضی از ارقام میوه اول بهار و در بعضی اوایل تابستان می رسد.
ازگیل ژاپنی درختچه ای متراکم است با شاخه های گسترده و تاج کروی که ارتفاع آن پس از سال ها عمر، به ۵ الی ۱۰ متر و قطر تاج پوششی آن نیز به ۵ الی ۱۰ متر می رسد. فرم طبیعی آن متقارن است و بخاطر هرس پذیری مناسب، چنان که گفته شد کاربرد بسیاری در طراحی فضای سبز دارد.
مصرف انبه علاوه بر هضم غذا و رفع درد در بهبود عملکرد دستگاه تنفسی بسیار مفید است.کنترل فشار خون، پیشگیری از دیابت، ضد سرطان ، بهبود سیستم تنفسی، تقویت استخوان ، بهبود سیستم گردش خون از دیگر فواید این میوه خوش طعم است.
برچسب ها :
ناموجود- نظرات ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط مدیران سایت منتشر خواهد شد.
- نظراتی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
- نظراتی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نخواهد شد.
ارسال نظر شما
مجموع نظرات : 0 در انتظار بررسی : 0 انتشار یافته : ۰