تجلیل از معاون غذا و دارو دانشگاه علوم پزشکی گیلان
جارستان: مدیر کل امور فرآورده های غذایی و آشامیدنی در راستای اجرای آزمایشی طرح جامع رتبه بندی واحدهای تولیدی مواد غذایی، ازمعاون غذاو دارو دانشگاه علوم پزشکی گیلان تجلیل کرد. به گزارش پایگاه اطلاع رسانی دانشگاه علوم پزشکی گیلان (وب دا)؛ دکتر محمد حسین عزیزی – مدیر کل امور فرآورده های غذایی و آشامیدنی در
جارستان: مدیر کل امور فرآورده های غذایی و آشامیدنی در راستای اجرای آزمایشی طرح جامع رتبه بندی واحدهای تولیدی مواد غذایی، ازمعاون غذاو دارو دانشگاه علوم پزشکی گیلان تجلیل کرد.
به گزارش پایگاه اطلاع رسانی دانشگاه علوم پزشکی گیلان (وب دا)؛ دکتر محمد حسین عزیزی – مدیر کل امور فرآورده های غذایی و آشامیدنی در راستای اجرای آزمایشی “طرح جامع رتبه بندی واحدهای تولیدی مواد غذایی” از دکتر فیروز سرودی – معاون غذا و دارو دانشگاه علوم پزشکی گیلان تقدیر کرد.
لازم به ذکر است ؛ اجرای طرح جامع ارزیابی و رتبه بندی واحد های تولید کننده مواد غذایی به صورت آزمایشی در سال ۹۸ همزمان در معاونت غذا و دارو دانشگاه علوم پزشکی گیلان و دانشگاه های علوم پزشکی تبریز و کاشان نیز اجرا شد .
براساس ابلاغ سازمان غذا و دارو وزارت بهداشت، تعداد ۳۸ واحد صنعتی در استان گیلان در طرح مذکور ، مورد ارزیابی قرار گرفت ./ص
برچسب ها :
ناموجود- نظرات ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط مدیران سایت منتشر خواهد شد.
- نظراتی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
- نظراتی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نخواهد شد.
ارسال نظر شما
مجموع نظرات : 0 در انتظار بررسی : 0 انتشار یافته : ۰