جبران خسارات اقتصادی کرونا با ارزیابی های صحیح و راهکار مناسب انجام می شود
جارستان به نقل از ایرنا؛ مدیر کل دفتر جذب و حمایت از سرمایه گذاری استانداری گیلان گفت: جبران خسارات اقتصادی ناشی از شیوع کرونا با ارزیابی های صحیح و راهکارهای مناسب انجام می شود و دستگاههای اجرایی باید بررسی های کارشناسی دقیق در این ارتباط داشته باشند. یونس رنجکش عصر دوشنبه در جلسه بررسی پیامد
جارستان به نقل از ایرنا؛ مدیر کل دفتر جذب و حمایت از سرمایه گذاری استانداری گیلان گفت: جبران خسارات اقتصادی ناشی از شیوع کرونا با ارزیابی های صحیح و راهکارهای مناسب انجام می شود و دستگاههای اجرایی باید بررسی های کارشناسی دقیق در این ارتباط داشته باشند.
یونس رنجکش عصر دوشنبه در جلسه بررسی پیامد های اقتصادی ناشی از بیماری کرونا ویروس در استان افزود: میزان خسارت های مادی و اقتصادی وارده به بنگاههای کسب و کار و مشاغل مختلف در این استان بسیار زیاد است که بررسی های کارشناسی و ارزیابی های دقیق و دسته بندی مشکلات می تواند در ارائه راهکارهای حمایتی بسیار حائز اهمیت باشد.
وی اظهار داشت : تمام بخش های تولیدی و خدماتی استان طی این مدت با آسیب های جدی و رکود درآمدها روبرو بوده اند که جبران خسارت ها باید با توجه به امکانات و شرایط کشور و سطح انتظارات انجام شود.
وی یادآور شد : بخش های مختلف فرهنگی، هنری، ورزشی، گردشگری، صنایع و تولیدات دستی در کنار مشاغل خانگی و اصناف با برآوردهایی که از سوی دستگاههای اجرایی انجام شده، رقم قابل توجهی از منابع اقتصادی گیلان را شامل می شوند که از گردونه در آمده اقتصادی استان و گردش مالی خارج شده اند.
مدیر کل دفتر جذب و حمایت از سرمایه گذاری گیلان با تاکید بر ضرورت فراگیر بودن اثرات اقتصادی این بیماری در سطوح محلی، ملی و بین المللی اظهار داشت : پیوستگی بین مشاغل و نیازهای بازار کسب و کار موجب شده است که هیچ صنفی مصون از پیامدهای منفی اقتصادی این بیماری نباشد.
به گفته رنجکش؛ جدای از آثار اقتصادی این بیماری تاثیر بالای آن بر رکود، بیکاری و چالش های اجتماعی ناشی از آن تبعات دیگری را به همراه دارد که باید با همکاری و همراهی مردم و دولت پیگیری و جبران شود.
وی افزود : دولت در سطح ملی تصمیمات حمایتی را برای خروج بنگاههای کسب و کار از رکود اقتصادیو پویایی آنها پیش بینی کرده است که بخشی از آن پرداخت تسهیلات بانکی است.
وی ادامه داد : بسیاری از مشکلات ایجاد شده بر اساس دستورالعمل های ابلاغی و قوانینی مانند مباحث مالیاتی، بیمه تامین اجتماعی، استمهال بدهی های بانکی و سایر موارد می تواند در استان تصمیم گیری و اجرایی شود که نیاز است این مشکلات از سوی دستگاههای اجرایی استخراج و پیشنهادات به ستادهای مربوطه ارایه گردد.
مدیر کل جذب و حمایت از سرمایه گذاری استانداری گیلان از مدیران دستگاههای اجرایی استان همچنین خواست ظرف یک هفته ضمن بررسی کارشناسی خسارات و مشکلات و دسته بندی آنها موارد را به این اداره کل ارسال نمایند.
گیلان دومین استان درگیر با ویروس کرونا در کشور بوده و همچنان درگیر است.
بر اساس اعلام وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی نیز تاکنون ۹۰ هزار و ۴۸۱ نفر در کشور به طور قطعی به ویروس کرونا مبتلا شده و با فوت ۶۰ نفر در ۲۴ ساعت گذشته، تعداد جان باختگان کرونا در کشور به پنج هزار و ۷۱۰ نفر رسید.
بر این اساس در ۲۴ ساعت گذشته تا ظهر امروز ( هفتم اردیبهشت) بر اساس گزارش آزمایشگاه ها و دانشگاههای علوم پزشکی هزار و ۱۵۳ بیمار جدید مبتلا به کووید ۱۹ در کشور شناسایی شد و با در نظر گرفتن موارد جدید، مجموع بیماران مبتلا به کووید- ۱۹ در کشور به ۹۰ هزار و ۴۸۱ نفر رسید.
برچسب ها :
ناموجود- نظرات ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط مدیران سایت منتشر خواهد شد.
- نظراتی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
- نظراتی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نخواهد شد.
ارسال نظر شما
مجموع نظرات : 0 در انتظار بررسی : 0 انتشار یافته : ۰