تاریخ انتشار : یکشنبه 10 فروردین 1399 - 15:10
کد خبر : 55332

آخرین وضعیت انتخابات آمریکا؛ افت ۶ درصدی ترامپ/ آیا کرونا به اسم رمز شکست ترامپ در انتخابات تبدیل می‌شود؟

آخرین وضعیت انتخابات آمریکا؛ افت ۶ درصدی ترامپ/ آیا کرونا به اسم رمز شکست ترامپ در انتخابات تبدیل می‌شود؟

جارستان: باید در انتظار تحقق یا عدم تحقق پیش فرضهای ترامپ و همراهانش در خصوص ویروس کرونا و تاثیر آن بر انتخابات ریاست جمهوری امسال ماند. نامه نیوز نوشت: افزایش تعداد درگذشتگان کرونا در آمریکا به بالای ۱۰۰۰ نفر و رشد تصاعدی آمار مبتلایان ، خصوصا در ایالاتی مانند نیویورک و کالیفرنیا در حال ایجاد

جارستان: باید در انتظار تحقق یا عدم تحقق پیش فرضهای ترامپ و همراهانش در خصوص ویروس کرونا و تاثیر آن بر انتخابات ریاست جمهوری امسال ماند.

نامه نیوز نوشت: افزایش تعداد درگذشتگان کرونا در آمریکا به بالای ۱۰۰۰ نفر و رشد تصاعدی آمار مبتلایان ، خصوصا در ایالاتی مانند نیویورک و کالیفرنیا در حال ایجاد دردسرهای تازه ای برای رئیس جمهور ایالات متحده و کمپین انتخاباتی وی می باشد! در حالی که در نظرسنجی هفته گذشته، شاهد رضایت ۵۵ درصدی شهروندان آمریکایی از عملکرد دولت و ترامپ در مواجهه با ویروس کرونا بودیم، به یکباره در نظرسنجی جدید شاهد کاهش ۶ درصدی میزان رضایت عمومی در این خصوص هستیم! در نظرسنجی مشترک “آیپسوس” و ” رویترز” که به صورتی گسترده و با سوال از ۴ هزار شهروند آمریکایی برگزار شد، ۴۹ درصد از آنها نسبت به عملکرد ترامپ در مواجهه با کرونا ابراز رضایت کردند. در مقابل، ۴۴ درصد از شهروندان، مخالفت و نارضایتی خود را از این روند ابراز کردند. این در حالیست که در هفته گذشته، میزان نارضایتی از ترامپ ۳۹ درصد بود. نظرسنجی اخیر رویترز-آیپسوس یک پیام بیشتر برای ترامپ ندارد: اینکه برخی حامیان قبلی رویکرد دولت ترامپ در مواجهه با کرونا، هم اکنون به مخالفان کاخ سفید تبدیل شده اند.
ترامپ به شدت نگران است که این روند، به یک پروسه پایدار در نظرسنجی های آتی در ایالات متحده تبدیل شود. مروری بر جزئیات نظرسنجی صورت گرفته، خود گویای چرایی نگرانی ترامپ است : در این نظرسنجی آمده است که ۸۳ درصد از جمهوریخواهان حامی عملکرد ترامپ در مواجهه با کرونا هستند و در مقابل، ۱۳ درصد مخالف رئیس جمهور آمریکا هستند. ۴ درصد باقیمانده نیز فعلا نظری در این خصوص ندارند. در میان دموکراتها، ۷۱ درصد با عملکرد دولت ترامپ در مواجهه با ویروس کرونا مخالف و ۲۴ درصد موافق هستند. نکته حائز اهمیت اینجاست که اکثر این ۲۴ درصد، در عین اینکه از رویکرد ترامپ در مواجهه با کرونا فعلا راضی هستند، قصد ندارند در انتخابات ریاست جمهوری سال ۲۰۲۰ آرای خود را به سود وی به گردش در بیاورند! به عبارت بهتر، آنچه در این نظرسنجی بیش از هر چیز ترامپ را نگران ساخته است، مربوط به ۱۷ درصد جمهوریخواهان مخالف و بلاتکلیفی است که در اکثر نظرسنجی ها، تا کنون حاضر به حمایت از رئیس جمهور جنجالی آمریکا نبوده اند. این موضوع( حمایت زیر ۸۵ درصدی جمهوریخواهان از ترامپ) می تواند به تنهایی به پاشنه آَشیل رئیس جمهور آمریکا در انتخابات ریاست جمهوری آینده تبدیل شود.
در میان رای دهندگان مستقل که در نظرسنجی آیپسوس – رویترز نیز ۴۳ درصد از افراد موافق و ۴۳ درصد از آنها مخالف عملکرد رئیس جمهور آمریکا در مواجهه با ویروس کرونا و شیوع آن هستند. این بخش از نظرسنجی نیز پیام خوبی برای ترامپ همراهانش ندارد! در انتخابات ریاست جمهوری سال ۲۰۱۶ آمریکا و مطابق محاسبات صورت گرفته، حدود ۶۰ درصد از رای دهندگان مستقل در آمریکا، که وابسته به هیچ یک از دو حزب دموکرات یا جمهوریخواه نبوده اند، آرای خود را به سود ترامپ به گردش در آورده اند. حال آنکه در ماجرای استیضاح ترامپ معمولا نیمی از رای دهندگان مستقل موافق استیضاخ وی بودند و در حال حاضر نیز تعداد افراد راضی از عملکرد کرونایی ترامپ در میان رای دهندگان مستقل به ۵۰ درصد نمی رسد.
رئیس جمهور آمریکا به خوبی می داند که اگر نتواند بر بحران کرونا در کشورش غلبه پیدا کند، از سوی دموکراتها و رقبای خود متهم به سوء مدیریت در امور بهداشتی و اجرایی کشور خواهد شد. ضمن آنکه مخالفت قبلی وی با طرح “اوباما کر” که بهره مندی اکثر شهروندان آمریکایی از بیمه های درمانی عمومی را تضمین می کرد، منجر به بروز اعتراضات گسترده ای علیه کاخ سفید خواهد شد. ترامپ نگران است که در آینده ای نزدیک و با افزایش تعداد مبتلایان به کرونا در همه ایالات آمریکا، بیش از پیش وی و معاونش مایک پنس، در سیبل انتقادات افکار عمومی قرار بگیرند. طی روزهای اخیر، بسیاری از کارشناسان و متخصصان امور پزشکی و بهداشتی در آمریکا در خصوص افزایش سریع آمار مبتلایان و قربانیان و در عین حال، عدم وجود امکانات و آمادگی کامل در برخی ایالات جهت مواجهه با کرونا هشدار داده اند. ماجرا به این نقطه ختم می شود! هزینه های بالای درمان سبب شده است تا علی رغم انجام تست رایگان ( جهت تشخیص اولیه ابتلای افراد به کرونا)، بسیاری از افرادی که از اقشار متوسط به پایین یا فقیر آمریکایی هستند، نگران تامین هزینه های درمان این بیماری ،بستری در بیمارستان و تهیه داروهای لازم شوند.با این حال ترامپ معتقد است که با از بین رفتن بیماری یا ضعیف شدن ویروس در ماههای آتی، ایالات متحده به یکباره شاهد نوعی رشد اقتصادی خواهد بود که می تواند در انتخابات ریاست جمهوری نوامبر ۲۰۲۰( آبان ماه امسال) به کمک رئیس جمهور مستاصل آمریکا بیاید. در هر حال، باید در انتظار تحقق یا عدم تحقق پیش فرضهای ترامپ و همراهانش در خصوص ویروس کرونا و تاثیر آن بر انتخابات ریاست جمهوری امسال ماند.

برچسب ها :

ناموجود
ارسال نظر شما
مجموع نظرات : 0 در انتظار بررسی : 0 انتشار یافته : ۰
  • نظرات ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط مدیران سایت منتشر خواهد شد.
  • نظراتی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • نظراتی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نخواهد شد.