آماده سازی ۱۷ تخت استاندارد برای بیماران مبتلا به کرونا در بیمارستان ارتش
جارستان: جانشین فرماندهی آموزش تخصص های دریایی باقرالعلوم رشت با اشاره به تمهیداتی برای مقابله با ویروس کرونا جهت مداوای بیماران کرونایی گفت: ۱۷ تخت دارای استانداردهای مقابله با ویروس کرونا جهت مداوای بیماران در بیمارستان حضرت ولیعصر(عج) در نظر گرفته شده است. ناخدا یکم سید جواد حسینی روز شنبه با اشاره به تمهیدات انجام
جارستان: جانشین فرماندهی آموزش تخصص های دریایی باقرالعلوم رشت با اشاره به تمهیداتی برای مقابله با ویروس کرونا جهت مداوای بیماران کرونایی گفت: ۱۷ تخت دارای استانداردهای مقابله با ویروس کرونا جهت مداوای بیماران در بیمارستان حضرت ولیعصر(عج) در نظر گرفته شده است.
ناخدا یکم سید جواد حسینی روز شنبه با اشاره به تمهیدات انجام شده برای پیشگیری و مقابله با ویروس کرونا در این فرماندهی اظهار داشت: درمان کارکنان ارتش و خانواده هایشان در بیمارستان حضرت ولیعصر( عج) و خوابگاههای حین خدمت در دستور کار قرار گرفته است.
وی با اشاره به برگزاری جلسه قرار گاه پدافند زیستی این فرماندهی با موضوع وضعیت بیماری کرونا در استان و اقدامات پیشگیرانه آن تصریح کرد: بیمارستان حضرت ولیعصر(عج) آماده پذیرش و درمان آحاد مردم شهرستان می باشد و در راستای حفظ رسالت مردم یاری ارتش از هیچ گونه کمکی دریغ نخواهد کرد.
وی با تاکید بر اقدامات پیشگیرانه در یگان ها افزود: ۱۷ تخت دارای استانداردهای مقابله با ویروس کرونا جهت مداوای بیماران در بیمارستان حضرت ولیعصر(عج) در نظر گرفته شده است ؛ ضمن آنکه دو خوابگاه قرنطینه مجزا نیز جهت کارکنان وظیفه در مجموعه رشت مجتمع آموزشی شهید نامجوی اختصاص یافته است.
ناخدایکم حسینی تصریح کرد: همچنین معاینه کارکنان وظیفه توسط تیم پزشکی و غربالگری در یگان ها ، مساعدت در خصوص اعزام به مرخصی پرسنل دارای بیماری های تنفسی و قلبی ، توزیع بسته های بهداشتی در میان افراد و همچنین تدوین و نشر بروشورهای آموزشی و بهداشتی از دیگر اقدامات به منظور پیشگیری بیماری بوده که انجام شده است.
بیمارستان ولیعصر ( عج ) نیروی دریائی رشت ، مرکز درمانی وابسته به ارتش جمهوری اسلامی است .
ویروس کرونا معمولاً از طریق قطرات تنفسی ناشی از عطسه یا سرفه انتشار مییابند که میتواند ویروس را به هرکسی که در تماس نزدیک با فرد آلوده است، منتقل کند. کرونا ویروسها همچنین علائمی چون آنفولانزا ایجاد میکنند: بیماری ممکن است از تب و سرفه آغاز شده و به التهاب ریه یا بدتر از آن برسد.
با شستشوی مرتب دستها با آب و صابون، تزریق واکسن آنفولانزا، فاصله گرفتن از افراد بیمار و مشکوک و استراحت در صورت بیمار شدن، میتوان از شیوع بیشتر ویروس کرونا جلوگیری کرد. به علاوه به خاطر داشته باشید که استفاده از ماسکهای تنفسی تنها در صورتی موثر است که توسط افراد آلوده مورد استفاده قرار گیرد.
ویروس کرونا خیلی کشنده نیست اما امکان شیوع این ویروس در بین افراد خیلی بیشتر از کرونا ویروسهای عامل سارس و مرس است و اغلب افراد به نوع خفیف آن مبتلا میشوند، چراکه اغلب افراد سیستم ایمنی عادی دارند.
مرگ و میر ناشی از بیماری کرونا در افراد مبتلا بین ۲ تا ۳ درصد است. عفونت با این ویروس در افراد پرخطر معمولا شدیدتر است و این موضوع به دلیل ضعف سیستم ایمنی یا ضعف شرایط بدنی افراد فوق میباشد و توصیه میشود این افراد در اماکن عمومی و پرازدحام حضور پیدا نکنند.
بررسی آمار افرادی که بر اثر این بیماری فوت کرده اند نشان میدهد که آنان عمدتا دارای بیماری زمینهای اولیه بودند و با ابتلا به این بیماری تنفسی جدید، دچار مشکلات شدید شده و جان خود را از دست دادند./ ایرنا
برچسب ها :
ناموجود- نظرات ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط مدیران سایت منتشر خواهد شد.
- نظراتی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
- نظراتی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نخواهد شد.
ارسال نظر شما
مجموع نظرات : 0 در انتظار بررسی : 0 انتشار یافته : ۰