تاریخ انتشار : یکشنبه 6 بهمن 1398 - 22:50
کد خبر : 52562

مشاور دستیار ویژه رئیس جمهوری: شایسته سالاری مهمترین اصل در انتخاب مدیران است

مشاور دستیار ویژه رئیس جمهوری: شایسته سالاری مهمترین اصل در انتخاب مدیران است

جارستان: مشاور دستیار ویژه رئیس جمهوری در امور اقوام و اقلیت های دینی و مذهبی گفت: شایسته سالاری و کارآمدی از ارکان مهم و مورد توجه در انتخاب مدیران است. مصطفی ذوالفقارطلب طی نشستی با جمعی از مدیران شهرستان رضوانشهر که در سالن اجتماعات فرمانداری برگزار شد، افزود: شایسته سالاری از اصول مهم در انتخاب

جارستان: مشاور دستیار ویژه رئیس جمهوری در امور اقوام و اقلیت های دینی و مذهبی گفت: شایسته سالاری و کارآمدی از ارکان مهم و مورد توجه در انتخاب مدیران است.

مصطفی ذوالفقارطلب طی نشستی با جمعی از مدیران شهرستان رضوانشهر که در سالن اجتماعات فرمانداری برگزار شد، افزود: شایسته سالاری از اصول مهم در انتخاب افراد برای مسئولیت ها در چهارچوب قانون است، اصلی که با مسئولیت پذیری فرد شایسته باعث توسعه یک سرزمین می شود.

وی با اشاره به موضوع امنیت ملی در سطح کشور گفت: امنیت ما امروز در سطح جهان زبانزد است و همین امر موجب حسادت و کینه ورزی و توطئه دشمنان و تلاش گسترده برای بر هم زدن این امنیت شده است و در این مسیر از هر شیوه و روشی بویژه مباحث قومیتی و مذهبی برای این ایجاد افتراق و دشمنی در این کشور و نیز بین مسلمانان استفاده می کنند.

ذوالفقارطلب با بیان اینکه در ایران اسلامی همه از هر دین و قوم و مذهبی ایرانی هستند و با همه وجود در حراست از این سرزمین در کنار هم بوده و هستند، افزود: در سطح کشور هم اکنون ۱۵ هزار مسجد ویژه اهل سنت و ۲۵ هزار روحانی داریم که در حوزه امور مذهبی و دینی فعال هستند.

وی گفت: در سطح مراکز آموزش عالی نیز هم اکنون حدود ۸۰ هزار عضو هیات علمی داریم که از این میزان حدود یک هزار نفر آنان اهل سنت هستند.

وی با اشاره سپردن مسئولیت های مهم به اهل سنت در سطح ملی اظهار داشت: هم اکنون دو نفر از سفرای ایران در خارج از کشور، از هموطنان اهل سنت ما هستند که این امر بیانگر اعتماد مسئولان بلند پایه کشور به اهل سنت است.

وی همچنین افزود: وجود دو نماینده از اهل سنت در مجلس خبرگان رهبری و بیش از ۲۰ نماینده در مجلس شورای اسلامی و فراکسیون اهل سنت، دهها معاون وزیر، مدیر کل، فرماندار، بخشدار نیز از ظرفیت های بزرگ جامعه اهل سنت برای خدمت به کشور محسوب می شود.

ذوالفقارطلب با اشاره تقدیم شهدای اهل سنت برای نظام جمهوری اسلامی افزود : وجود صدها شهید از اشخاص برجسته و مجتهدان علمی در بین اهل سنت خود گواه بر قبول مسئولیت و تصدیق سیاستهای نظام جمهوری اسلامی است.

مشاور دستیار ویژه رئیس جمهور در امور اقوام و اقلیت های دینی و مذهبی در ادامه افزود: در جامعه توسعه یافته، مسائل مذهبی هرگز محور قرار نمی گیرد، بلکه شایسته سالاری و کارآمدی از ارکان مهم و مورد توجه در انتخاب مدیران است زیرا وجود جهل مقدس در دین از توسعه یافتگی جامعه جلوگیری می کند.

وی همچنین با اشاره به فتوای تاریخی رهبر معظم انقلاب اسلامی در خصوص حرام بودن اهانت به مقدسات اهل سنت گفت: فتوای تاریخی مقام معظم رهبری در این خصوص حقانیت نظام جمهوری اسلامی ایران را در سطح بین الملل ثابت کرد و انتظار هست که در سطح بزرگان اهل سنت نیز چنین فتوایی برای مقدسات تشیع صادر شود تا موجب استحکام پایه های وحدت در جهان اسلام باشیم.

مشاور دستیار ویژه رئیس جمهور در امور اقوام و اقلیت های دینی و مذهبی تصریح کرد: قانون محور همه فعالیت ها و مبنای بسیاری از امور به حساب می آید و نظامی که مبتنی بر آراء مردم پایه گذاری شده باشد، کارآمد است و نقش مردم و نظرات آنها را در توسعه سرزمینی بسیار مهم است.

همچنین در ابتدای این نشست، معاون سیاسی و اجتماعی فرماندار رضوانشهر در سخنانی گفت: طبق آمارهای موجود انتصاباتی که در این شهرستان صورت گرفته، ۳۰ درصد از مدیران در حوزه اجرایی، اجتماعی و غیره از برادران و خواهران اهل سنت هستند.

قربان خوشحال بیان کرد: از مجموع ۷۵ دهیار در سطح این شهرستان، ۷۵ درصد از نیروهای اهل سنت هستند و از ۱۲۵ نفر مدیران مدارس آموزش و پرورش نیز ۴۰ درصد اهل سنت می باشند.

شهرستان رضوانشهر با حدود ۸۰ هزار نفر جمعیت، ۱۲۰ روستا و دو بخش مرکزی و پره سر در ۷۰ کیلومتری غرب مرکز گیلان واقع شده است که حدود نیمی از جمعیت این مناطق را برادران و خواهران اهل سنت شافعی مذهب تشکیل می دهند./ ایرنا

برچسب ها :

ناموجود
ارسال نظر شما
مجموع نظرات : 0 در انتظار بررسی : 0 انتشار یافته : ۰
  • نظرات ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط مدیران سایت منتشر خواهد شد.
  • نظراتی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • نظراتی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نخواهد شد.