تاریخ انتشار : دوشنبه 30 دی 1398 - 19:35
کد خبر : 52235

مدیرکل دفتر اروپا، آمریکا و کشورهای مشترک المنافع سازمان توسعه تجارت ایران: توافقنامه اوراسیا مهم ترین گام برای حضور در تجارت جهانی است

مدیرکل دفتر اروپا، آمریکا و کشورهای مشترک المنافع سازمان توسعه تجارت ایران: توافقنامه اوراسیا مهم ترین گام برای حضور در تجارت جهانی است

جارستان: به گزارش روابط عمومی سازمان صنعت، معدن و تجارت استان گیلان؛ اولین کارگاه آموزشی تشریح توافقنامه اوراسیا با حضور دکتر بهروز حسن الفت، مدیرکل دفتر اروپا، آمریکا و کشورهای مشترک المنافع سازمان توسعه تجارت ایران و سایر مدیران و فعالان عرصه تولید و تجارت در منطقه آزاد تجاری صنعتی انزلی به همت اداره بازرگانی

جارستان: به گزارش روابط عمومی سازمان صنعت، معدن و تجارت استان گیلان؛ اولین کارگاه آموزشی تشریح توافقنامه اوراسیا با حضور دکتر بهروز حسن الفت، مدیرکل دفتر اروپا، آمریکا و کشورهای مشترک المنافع سازمان توسعه تجارت ایران و سایر مدیران و فعالان عرصه تولید و تجارت در منطقه آزاد تجاری صنعتی انزلی به همت اداره بازرگانی خارجی سازمان صمت گیلان و مشارکت اتاق بازگانی و سازمان منطقه آزاد انزلی برگزار شد.

مدیرکل دفتر اروپا و آمریکای سازمان توسعه تجارت، گیلان را به عنوان استان معین تجارت با روسیه دانست و گفت: پیش‌بینی صادرات گیلان در سال جاری ۵۰۰ میلیون دلار است و گیلان استان معین در محصولات چای و بادام زمینی معرفی شده است.
وی ادامه داد: سهم کالا و تولیدات با ارزش افزوده بالا در صادرات ایران به اوراسیا اندک است و سهم فعلی صنعت ۴ درصد و سهم معدن ۱۶ درصد کشاورزی و غذایی ۸۰ درصد می باشد.

همچنین عصر امروز دکتر بهروز حسن الفت با حضور در جلسه میز روسیه که در سالن غدیر استانداری تشکیل شد، با بیان اینکه برخی کشور نظیر روسیه در ایران دفتر تجاری مناسبی برای تعامل تجاری ایران دارند افزود: در حال حاضر در بین کشورهای منطقه، کشور روسیه در منطقه پامنار تهران زیر نظر رایزن اقتصادی با ۲۵ نیروی انسانی دفتر فعال جهت مذاکرات دارد.
وی با اشاره به اهمیت و جایگاه توافقنامه معاهده اوراسیا خاطر نشان کرد: این نخستین توافق اقتصادی بین المللی رسمی ایران طی ۴۰ سال گذشته است و در واقع گام مهمی برای پیوستن و حضور در تجارت آزادجهانی است.

مدیرکل دفتر اروپا، آمریکا و کشورهای مشترک المنافع به نقش محوری استان گیلان به عنوان مدیریت بر نحوه گسترش تعاملات این توافقنامه یاد کرد و اظهار داشت: چنانچه قرار باشد حرکت و اتفاق شایسته‌ای در این زمینه بیفتد باید به نحوی برنامه ریزی و عمل شود که گیلان رکن اصلی آن باشد.

وی تصریح کرد: در سال ۲۰۱۹ میزان واردات اوراسیا از جهان بیش از ۲۶ هزار میلیون دلار بوده است و این به معنی فرصتی بزرگ برای رقابت و عرض اندام در انتظار تولید کنندگان و تجار کشور با محوریت گیلان است.

این مسئول؛ شبکه سازی و شناسایی کالا را از شیوه های مهم اجرایی برای تحقق صادراتی در قالب این توافقنامه اقتصادی برشمرد و گفت: از توانمندی و ظرفیت تشکل‌ها و انجمن‌های خصوصی برای شناسایی کالاها بر اساس این ۵۰۳ قلم کالای توافق شده از کارخانجات استان و کشور میتوان به نحو مطلوب و عملیاتی استفاده نمود.

بهروز حسن الفت هموار سازی و تسهیل در تجارت آماده سازی را در دو بخش لجستیک و خدمات تجارت عنوان کرد و گفت: ابتدا باید بنگاه های اقتصادی متناسب مشخص شود و سپس تنوع محصول و در نهایت تحقیقات بازار انجام شود و تا گام به گام به توسعه مراودات تجاری نزدیک تر شویم و سهم حضور برندهای ایرانی با ارزش افزوده بالا را در بازارهای عضو معاهده اوراسیا ارتقاء دهیم.

برچسب ها :

ناموجود
ارسال نظر شما
مجموع نظرات : 0 در انتظار بررسی : 0 انتشار یافته : ۰
  • نظرات ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط مدیران سایت منتشر خواهد شد.
  • نظراتی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • نظراتی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نخواهد شد.