بدترین چاشنیهایی که میخوریم
روشن است که استفاده از سُس سالاد رژیمی یا کمچرب بهجای سُس سالاد معمولی میتواند مقداری از کالری مصرفی را کاهش دهد، اما همه عوارض ناشی از مصرف این محصولات را از بین نمیبرد. به گزارش جارستان، «سلامتنیوز» افزود: شما با استفاده از سس رژیمی یا کمچرب، همچنان مقدار زیادی از مواد قندی و عناصر
روشن است که استفاده از سُس سالاد رژیمی یا کمچرب بهجای سُس سالاد معمولی میتواند مقداری از کالری مصرفی را کاهش دهد، اما همه عوارض ناشی از مصرف این محصولات را از بین نمیبرد.
به گزارش جارستان، «سلامتنیوز» افزود: شما با استفاده از سس رژیمی یا کمچرب، همچنان مقدار زیادی از مواد قندی و عناصر مضر را دریافت میکنید.
بسیاری از این سسها سرشار از شیرینکنندههای مختلف هستند تا بتوانند طعم بدون چربی آن را جبران کنند. بافت کرممانند و حجیم آنها نیز با استفاده از غلظتدهندهها و امولسیونها شکل گرفته است.
نکته مهم بعدی این است که سسهای رژیمی و کمچرب، مواد مغذی موجود در سالاد را بدون استفاده بهینه هدر میدهند، چون بدن به مقداری چربی برای جذب کردن بسیاری از ویتامینهای موجود در انواع سبزیها نیاز دارد. ویتامینهای A، D، E و K، همگی ویتامینهای محلول در چربی هستند. بنابراین، بهتر است از روغن زیتون و مقداری سرکه برای خوردن سالاد استفاده کنید.
شاید فکر کنید که سس خردل اصلا بد نیست، چون نسبتاً کمکالری و کمچرب است. اما این سس هم مثل سس گوجهفرنگی و سس باربیکیو حاوی مقدار زیادی از مواد قندی است و همین ویژگی آن باعث میشود که در مصرف آن زیادهروی کنیم. علاوه بر این، برخی تولیدکنندگان برای شیرین کردن طعم این سسها از شربت ذرت با فروکتوز بالا استفاده میکنند.
برچسب ها :
ناموجود- نظرات ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط مدیران سایت منتشر خواهد شد.
- نظراتی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
- نظراتی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نخواهد شد.
ارسال نظر شما
مجموع نظرات : 0 در انتظار بررسی : 0 انتشار یافته : ۰