شتاب مرحله داشت برنج در شالیزارهای گیلان
رئیس سازمان جهاد کشاورزی گیلان گفت:۷۳درصد شالیزارهای گیلان با همت شالیکاران وجین شده است. علی درجانی با بیان اینکه تاکنون۱۵۷هزار هکتار معادل ۷۳درصد از ۲۳۸هزار هکتار شالیزار گیلان وجین شده است، گفت: با توجه به شرایط مناسب آب و هوایی انتظار می رود این روزها این روند سرعت بیشتری به خود بگیرد. وی با اشاره
رئیس سازمان جهاد کشاورزی گیلان گفت:۷۳درصد شالیزارهای گیلان با همت شالیکاران وجین شده است.
علی درجانی با بیان اینکه تاکنون۱۵۷هزار هکتار معادل ۷۳درصد از ۲۳۸هزار هکتار شالیزار گیلان وجین شده است، گفت: با توجه به شرایط مناسب آب و هوایی انتظار می رود این روزها این روند سرعت بیشتری به خود بگیرد.
وی با اشاره به نقش وجین شالیزارها در کاهش مصرف آب و افزایش تولید محصول از شالیکاران خواست با توجه به تداوم آبگذاری در کانالهای کشاورزی شالیزارهایشان را زودتر وجین کنند.
درجانی ادامه داد: در مرحله وجین که حدود ۱۰تا۱۵روز بعد از نشاء انجام می شود شالیکاران با دست علف های هرز لابلای بوته های برنج کنده و دور می ریزند.
وی تصریح کرد: در بیشتر شالیزارهای گیلان رقم های بومی هاشمی، صدری، علی کاظمی، طارم، دم سیاه وحسن سرائی کشت می شود.رئیس سازمان جهاد کشاورزی گیلان گفت:شالیکاران گیلانی سالانه ۷۵۰هزار تن برنج سفید تولید می کنند که ۴۰درصد برنج کشور است.
ایسنا/
برچسب ها :داشت برنج گیلان
- نظرات ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط مدیران سایت منتشر خواهد شد.
- نظراتی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
- نظراتی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نخواهد شد.
ارسال نظر شما
مجموع نظرات : 0 در انتظار بررسی : 0 انتشار یافته : ۰