دغدغه شیخ نور، ممانعت از بازگشت احمدینژاد
جارستان-بدون شک ناطق سعی میکند تا با بازیهای سیاسی که در طول ادوار مختلف قبل از انقلاب و بعد از آن آموخته است، به گونهای رفتار کند تا دیگر به روزگار سخت احمدینژاد بازنگردیم. دورانی که هیچکدام از مسئولان کشور از گزند آن در امان نبودند. در بخش از یادداشت نامهنیوز میخوانیم: «یکی از این
جارستان-بدون شک ناطق سعی میکند تا با بازیهای سیاسی که در طول ادوار مختلف قبل از انقلاب و بعد از آن آموخته است، به گونهای رفتار کند تا دیگر به روزگار سخت احمدینژاد بازنگردیم. دورانی که هیچکدام از مسئولان کشور از گزند آن در امان نبودند.
در بخش از یادداشت نامهنیوز میخوانیم: «یکی از این افراد که عمر خود را برای ابقای نظام اسلامی هزینه میکرد، علیاکبر ناطق نوری است. روحانیای که از همان ابتدای نهضت و انقلاب در کنار آزادیخواهان ایستاد و بعد از انقلاب نیز مسئولیتهای مهمی را در نظام بر عهده گرفت. ناطق در روزهایی که فشارهایی ناشی از روی کار آمدن دولت احمدینژاد بسیار وی را اذیت میکرد، تنها با حضور و سخنرانیهای روشنگرانه در برابر این فعالیتها ایستاد و نه افشاگری کرد و نه از کوره در رفت.
تاثیر نامرئی
شیخ نور در دوران انتخابات سال ۹۲ نیز به فعالیتهای خود بدون حاشیهسازی و سر و صدا ادامه داد تا این که به هدف خود رسید.
بعد از انتخابات سال ۹۲ یعنی در کارزار ۷ اسفند ۹۴، زمانی که بسیاری وی را برای حضور مجدد در عرصه عملیاتی سیاست تشویق میکردند، تنها به ایراد توصیه و نصحیت پرداخت و ریش سفیدی را به بازی در میدان ترجیح داد. ناطق به خوبی میداند این که در گوشهای از بازی سیاست تنها نظارهگر باشی و مهرههای تازه نفس را برای بازی بهتر بچینی، نتیجه دلنشینتری به دست میآوری.
بازی راهبردی
این روزها نیز ناطق ساکت نیست. شیخ نور با اظهاراتی که از گوشه و کنار عالم سیاست به گوش میرسد، حاشیهساز میشود و نشان میدهد که یک روحانی حقیقی همواره به روز حرکت کرده و در تاریخ در جا نمیزند.
وی بر مبنای اخباری که منتشر شده خطاب به برخی اعلام کرده است که غیر از روحانی به فکر گزینههای دیگری نیز باشید؛ اقدامی که شاید بر مبنای خالی بازی ناطق باشد که فکر جریان مقابل را منحرف کند یا این که بر مبنای استراتژی برای حضور چندجانبه باشد.
به طور حتم در بازیهای سیاسی و زمانی که جناح مقابل با فکر جبران باخت به میدان میآید، ناطق نوری اقدام به تعویض بازیکن نخواهد کرد و همانند یار قدیمی خود یعنی آیتالله هاشمی رفسنجانی به حمایتهای خود از روحانی ادامه خواهد داد تا رقیبان حتی فکر دو دستگی و سوءاستفاده از آن نیز به سرشان نزند… .
جلوگیری از بازگشت به دوران احمدینژاد
اما چرا ناطق این بازی را به راه انداخت؟ سوال اینجاست که بدون شک ناطق سعی میکند تا با بازیهای سیاسی که در طول ادوار مختلف قبل از انقلاب و بعد از آن آموخته است، به گونهای رفتار کند تا دیگر به روزگار احمدینژاد بازنگردیم؛ دورانی که برای کشور مشکلات متعددی ایجاد شده بود.
شیخ نور و مصلحت نظام
ناطق نه مصباح است و نه رییس دولت اصلاحات. شیخ نور، شیخ نور است. فردی که این سالها بدون چپ و راست زدن سعی کرد در مسیر مستقیم حرکت کند و مصلحت نظامی که برایش زحمت کشده است را به منافع کوتاهمدت ترجیح میدهد؛ چرا که به وضوح شاهد بود بزرگانی که بدون حفظ تعادل وارد بازی شدند، چگونه به راحتی از دور خارج شده و امروز اثری از آثار آنها در بازیهای سیاسی نیست.»
ایسنا
برچسب ها :
ناموجود- نظرات ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط مدیران سایت منتشر خواهد شد.
- نظراتی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
- نظراتی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نخواهد شد.
ارسال نظر شما
مجموع نظرات : 0 در انتظار بررسی : 0 انتشار یافته : ۰