تاکید شهردار در بهره گیری از تکنولوژی روز دنیا برای دفن زباله در رشت/ نام بردن از زباله به عنوان فرصت، نه تهدید
شهردار رشت با بیان اینکه در حال حاضر با همراهی شرکت تی تی اس، کار نصب و راه اندازی زباله سوز در حال انجام است و ما برای این موضوع نگران هستیم، گفت: میخواهیم از بهروزترین تکنولوژی برای دفن زباله استفاده کنیم..
وی افزود: به شرکت آلمانی که امروز در این جلسه حضور دارند، و متقاضی اجرای کار برای بهبود وضعیت جایگاه دفن زباله سراوان هستند، قول همکاری میدهیم. با حداکثر منابع و اطلاعات آماده همکاری هستیم.
مسعود نصرتی شهردار رشت در جلسه مدیریت پسماند شهرداری رشت گفت: حوشحالم با تفاهم نامه دولت ایران و آلمان، شهر رشت از جمله شهرهایی است که برای پایلوت مدیریت پسماند انتخاب شده است.
وی با بیان اینکه شهر رشت از نظر زباله در شرایط بحرانی قراد دارد، اضافه کرد: این بحران در جمع آوری زباله نیست بلکه در حوزه دفن پسماند در رشت است.
نصرتی ادامه داد: نباید زمان را از دست بدهیم چون از انعقاد تفاهم نامههای دو کشور دو سال گذشته و نتایج اجرایی آن باید هر چه سریعتر دیده شود.
وی خاطر نشان کرد: ظرف یک سال گذشته با ۷ شرکت خارجی معتبر تفاهم نامه امضا کردهایم و مایلیم با تکنولوژی روز دنیا مدیریت پسماند شهر رشت بهبود یابد.
شهردار رشت با بیان اینکه در حال حاضر با همراهی شرکت تی تی اس، کار نصب و راه اندازی زباله سوز در حال انجام است و ما برای این موضوع نگران هستیم، گفت: میخواهیم از بهروزترین تکنولوژی برای دفن زباله استفاده کنیم..
وی افزود: به شرکت آلمانی که امروز در این جلسه حضور دارند، و متقاضی اجرای کار برای بهبود وضعیت جایگاه دفن زباله سراوان هستند، قول همکاری میدهیم. با حداکثر منابع و اطلاعات آماده همکاری هستیم.
نصرتی خطاب به مهمانان آلمانی حاضر در جلسه گفت: ما میخواهیم اولین شهری باشیم که نتایج کار شما در آن مشهود شود.
هدف ما کاهش تعداد لندفیل ها است
سباستین فی ریش بنیانگذار شرکت جنگل سیاه از کشور آلمان در ادامه این جلسه گفت: ما در سراسر جهان فعالیت میکنیم و بیشترین تمرکز ما بر دریای خزر است.
وی با اشاره به اینکه به مدت دو سال در ایران شروع به کار کردهایم، افزود: هدف مهم ما این است که تعداد لند فیل ها را کاهش دهیم.
پرفسور فی ریش تصریح کرد: ما مشارکت تنگاتنگی در شهرداریهای کشور داریم و هماهنگی با شهرداری رشت اجرای این تفاهم نامه میتواند به عنوان الگو در کشور مد نظر قرار گیرد.
او با بیان اینکه تمرکز اصلی ما ساماندهی پسماندهای خشک و صنعتی است تصریح کرد: ایجاد مدل کسب و کاری از مهمترین اهداف ما است و اصلاً برنامه نداریم صرفاً کارهای تحقیقاتی بدون نتیجه انجام شود.
رشت کلیدیترین شهر استانهای شمالی کشور
فی ریش افزود: ما متوجه شدیم دولت ایران توجه ویژهای به ساماندهی پسماند استانهای شمالی دارند. رشت از کلیدیترین شهرهای شمال کشور است که باید وضعیت مدیریت پسماند در آن بهبود یابد.
وی گفت: در بازدیدی که از شهر رشت داشتم آن را شهری سازمان یافته و تمیز دیدم.
دفن اصولی زباله در رشت دغدغه شورای شهر رشت/ نام بردن از زباله به عنوان فرصت، نه تهدید
فاطمه شیرزاد عضو شورای شهر رشت نیز در ادامه این جلسه با بیان اینکه در بسیاری از کشورها زباله را طلای سیاه میدانند، گفت: زباله دیگر تهدید نیست و امروز از زباله به عنوان فرصت نام برده میشود.
وی افزود: امید میرود با استمرار و تبادل دانش بین دو کشور بتوانیم شهر رشت را از فناوریهای پاک و سازگار با محیط زیست بهرهمند ببینیم.
شیرزاد بر کاهش تعداد لند فیل ها در شهر رشت تاکید کرد و گفت: خوشبختانه متخصیصن دانشگاهی شهر در امر کاهش زباله به ما کمک میکنند.
او خاطرنشان کرد: همواره بر تفکیک زباله از مبدأ تاکید داریم. مشارکت مردم و سمنها در کاهش تولید زباله رو به افزایش است.
وی تصریح کرد: برای شورای شهر رشت مدیریت پسماند و دفن اصولی زبالهها بسیار حائز اهمیت است و امیدواریم از جوانان برای تحقق و توسعه اهداف نظام در رشت بهره بیشتری گرفته شود.
۶۰درصد زباله شهر رشت را مواد آلی تشکیل میدهند
در ادامه این جلسه علیرضا حاجی پور مدیرعامل پسماند شهرداری رشت گفت: مطالعات و نقاط هدفی در سازمان ترسیم کردیم و در صدد هستیم تا این مطالعات را به روز رسانی کنیم.
وی افزود: جمعیت گیلان بالغ بر ۲ میلیون و پانصد هزار نفر است که حدود ۷۰۰هزار نفر آن در شهر رشت زندگی میکنند. علاوه بر این جمعیت ساکن به دلیل گردشگر پذیر بودن، شهرستان رشت دارای یک میلیون و ۲۰۰ هزار نفر جمعیت شناور است و به طبع میزان تولید زباله نیز افزایش مییابد.
حاجی پور خاطر نشان کرد: بیشترین زبالههای شهر رشت، مواد آلی به میزان ۶۰ درصد است.
وی با اشاره به اینکه در تفکیک در مبدأ، ماهیانه ۴۰۰ تن زباله خشک جمع آوری میشود، تاکید کرد:. مشارکت مردم در تفکیک زباله از مبدأ باید افزایش یابد.
مدیرعامل پسماند شهرداری رشت گفت: مساحت محل دفن زباله سراوان ۱۳ هکتار است و سی سال است که زبالهها به صورت غیر اصولی در این جایگاه دفن میشوند.
او ادامه داد: اقداماتی برای بهبود وضعیت انجام شده اما هنوز نتوانستیم به نقطه مطلوب برسیم و نیاز داریم تا به صورت مهندسی و کاملا استاندارد در این محل دفن زباله انجام شود.
حاجی پور، کاهش تولید زباله، احداث تصعیه خانه سراوان و احداث نیروگاه زباله سوز از استراتژیهای مهم مدیریت پسماند شهرداری رشت است.
برچسب ها :دفن_زباله ، زباله_سوزی ، شهردار_رشت ، مدیریت_پسماند_شهرداری_رشت ، مسعود_نصرتی
- نظرات ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط مدیران سایت منتشر خواهد شد.
- نظراتی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
- نظراتی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نخواهد شد.
ارسال نظر شما
مجموع نظرات : 0 در انتظار بررسی : 0 انتشار یافته : ۰