سوالات حادثه تروریستی تهران از نقش حفاظتی تا صدا و سیما
در حادثه تروریستی مورخه هفدهم خرداد سایت های مجازی بار اطلاع رسانی را به دوش کشیدند و با ارسال اخبار و عکس و فیلم به صورت زنده مردم را در جریان قرار می دادند و متاسفانه صداوسیما این بار نیز به وظیفه خود عمل نکرد.
چند نکته درباره حملههای هماهنگ تروریستی به حرم امام خمینی(ره) و مجلس شورای اسلامی که داعش آنها را برعهده گرفته است.
اکنون که این حملات به پایان رسیده، باید از سوی کارشناسان بررسی شود. این بررسیها بیشتر از این جهت باید توجه شود که:
۱- ماموران حفاظتی در دو موضع تروریستی چگونه عمل کردهاند
۲- نقش رسانهها به ویژه صدا و سیما و مشخصا شبکه خبر که وظیفه خبر و نظررسانی به ایرانیان را دارد از نظر حرفهای چگونه بوده است.
درباره نفس رویداد تروریستی و مقابله با آن، این وظیفه کارشناسان حفاظتی و نظامی است که نظر دهند و باید این نظرها به آگاهی ملت برسد اما درباره نقش رسانهها باید گفت در حالی که برخی از تلویزیونهای منطقه مستقیم از روبهروی مجلس شورای اسلامی خبر پخش میکردند شبکه خبر که وظیفه پخش مستقیم داشت تنها به اعلام خبر بسنده کرد و این نشانه ضعف این رسانه است.
خبرنگاران بسیاری از کنار مجلس لحظه به لحظه توییت میکردند و گزارشهای ویدیویی آن، راه در شبکههای اجتماعی پیدا میکرد. این انتظار وجود داشت که این گزارشها حداقل از یک شبکه رسمی در ایران منتشر شود که بتوان به آنها اعتماد کرد.
در کل باید گفت که بیشترین فضا دراختیار شبکههای اجتماعی بود که البته غیرطبیعی نیست. این شبکهها وظیفه ذاتی خود را در غیاب یک رسانه رسمی که در ایران صداوسیماست پررنگتر کردهاند. برای من به عنوان یک فعال رسانه این پرسش مطرح است که چرا صدا و سیما به وظیفه ذاتی خود اینچنین کمرنگ عمل کرده است. این پرسشی است که مسوولان صدا و سیما باید به آن پاسخ دهند.
برچسب ها :
ناموجود- نظرات ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط مدیران سایت منتشر خواهد شد.
- نظراتی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
- نظراتی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نخواهد شد.
ارسال نظر شما
مجموع نظرات : 0 در انتظار بررسی : 0 انتشار یافته : ۰