یک وکیل گیلانی مورد سوءقصد مسلحانه قرار گرفت

جارستان: وکلاپرس، در این اتفاق، دو نفر سوار بر موتور سیکلت با گلوله به خودروی وکیل رستمی شلیک کرده اند و گلوله ها به پاهای وکیل اصابت کرده است.
وکیل علیرضا توکلی در گفت و گو با وکلاپرس در بیان جزئیات بیشتر از این موضوع گفت: شب گذشته ساعت ۲۲:۴۰ دقیقه و هنگامی که دکتر رستمی در مسیر برگشت از محل کار به سوی منزل بوده است، از سوی دو نفر سوار بر موتور سیکلت مورد حمله مسلحانه قرار گرفته است.
وی افزود: گلوله ها به مچ و لگن وکیل رستمی اصابت کرده و که با انتقال ایشان به مراکز درمانی، در بیمارستان امام سجاد شهریار مورد جراحی قرار گرفته است.
دو مظنون شناسایی شده اند
این منبع آگاه در خصوص شناسایی عامل و یا ضاربین این موضوع گفت: بر اساس آخرین اطلاعات، دو مظنون شناسایی شده اند ولی کسی دستگیر نشده است.
این وکیل دادگستری همچنین افزود: اخیرا و در ماه های گذشته وکیل رستمی از سوی طرف مقابل یکی از پرونده هایش مورد تهدید قرار گرفته بود.
در حال حاضر وضعیت عمومی وکیل رستمی مساعد است
طبق اعلام وکیل توکلی، در حال حاضر وضعیت عمومی وکیل رستمی مساعد و وی در بیمارستان نور شهریار بستری است.
وی همچنین در خصوص حمایت های صورت گرفته های از سوی مدیران نهاد وکالت گفت: تاکنون کسی از سمت کانون وکلای دادگستری مرکز و … در این باره تماس نگرفته است.
وی اصالتاً اهل بخش لشتنشا شهرستان رشت است.
برچسب ها :جارستان ، خبر رشت ، خبر گیلان ، رشت ، رشت_سحرخیزفومنی ، سحرخیز_رشت ، سحرخیز_وکیل ، سوی قصد ، علیرضا_سحرخیز ، کانون وکلا ، گیلان ، وکیل ، وکیل_سحرخیز ، وکیل_علیرضا_سحرخیز
- نظرات ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط مدیران سایت منتشر خواهد شد.
- نظراتی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
- نظراتی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نخواهد شد.



ارسال نظر شما
مجموع نظرات : 0 در انتظار بررسی : 0 انتشار یافته : ۰