تاریخ انتشار : سه شنبه 18 شهریور 1404 - 12:09
کد خبر : 134119

کاهش جمعیت در گیلان؛ معاون استانداری هشدار داد

کاهش جمعیت در گیلان؛ معاون استانداری هشدار داد
معاون سیاسی امنیتی استانداری گیلان با اشاره به روند پیری جمعیت و کاهش جمعیت زیر ۱۲ سال، گفت: تعداد فوتی‌ها بیش از تولدها است و این موضوع نیازمند توجه جدی برای آینده جمعیتی استان است.

جارستان: به نقل از تسنیم ، مراسم تکریم و معارفه معاون سیاسی، انتظامی و امنیتی فرمانداری فومن و بخشدار مرکزی این شهرستان با حضور علی باقری، معاون سیاسی امنیتی استانداری گیلان برگزار شد.

 

وی در این مراسم با تبیین شرایط کشور هنگام آغاز به‌کار دولت چهاردهم، اظهار کرد: دولت در شرایطی مسئولیت را پذیرفت که با مشکلات و چالش‌های عدیده اقتصادی و اجتماعی روبه‌رو بود. بیان این واقعیت‌ها به معنای پمپاژ یأس نیست بلکه برای یادآوری این نکته است که دولت در چه وضعیت دشواری وارد میدان شد.

 

باقری با تأکید بر اینکه موفقیت هر دولت به معنای موفقیت نظام جمهوری اسلامی است، گفت: تمام دولت‌ها پس از تأیید شورای نگهبان و تنفیذ حکم ریاست‌جمهوری توسط رهبر انقلاب، در چارچوب نظام تعریف می‌شوند و قوای سه‌گانه ذیل این نظام معنا پیدا می‌کنند. بنابراین همه نیروهای سیاسی و مدیران وظیفه دارند دولت مستقر را کمک کنند تا در اجرای وعده‌ها موفق باشد.

 

به گفته معاون سیاسی امنیتی استانداری گیلان، ناکامی دولت در تحقق برنامه‌ها موجب دلسردی مردم و کاهش سرمایه اجتماعی می‌شود که به ضرر نظام است. بنابراین حمایت از دولت وظیفه‌ای ملی و انقلابی است.

 

باقری با اشاره به فشار تحریم‌های اقتصادی و بحران‌های اجتماعی افزود: کاهش مشارکت در انتخابات یکی از آسیب‌هایی بود که کشور با آن مواجه بود، اما در انتخابات ۱۴۰۳ با تدابیر رهبر معظم انقلاب و همراهی جریان‌های سیاسی و معتمدان، مشارکت مردم افزایش یافت و سرمایه اجتماعی نظام ترمیم شد.

 

وی به مشکلات ساختاری از جمله ناترازی انرژی و بدهی‌های به‌جامانده از دولت قبل اشاره کرد و گفت: دولت پزشکیان با تعهد به نظام و مردم، مسئولیت‌ها را پذیرفت و با صداقت و جدیت وارد میدان شد و در حوزه سیاست خارجی نیز تعامل سازنده با همسایگان و پیگیری مذاکرات هسته‌ای در دستور کار قرار گرفت که دستاوردهای مهمی به همراه داشت.

 

معاون سیاسی امنیتی استانداری گیلان همچنین با اشاره به شرایط منطقه‌ای و تهدیدات خارجی، تأکید کرد: توان دفاعی جمهوری اسلامی امروز در نقطه‌ای قرار دارد که در هر نقطه جهان اگر تعرضی به کشور صورت گیرد، پاسخی قاطع داده خواهد شد، پیشرفت‌های موشکی و نظامی کشور موجب شده دشمنان در اهداف خود ناکام بمانند.

 

باقری با بیان اینکه دشمن درصدد ایجاد یأس و القای بلاتکلیفی در جامعه است، گفت: مدیران باید با وحدت، انسجام و اطلاع‌رسانی دقیق به مردم، شرایط کشور را تبیین کنند تا جامعه با اطمینان بیشتری در عرصه‌های اقتصادی و اجتماعی حضور یابد.

 

وی به تغییرات مدیریتی در شهرستان فومن اشاره کرد و افزود: تغییر مدیران به معنای ضعف یا ناکارآمدی نیست، بلکه تزریق فکر و انرژی تازه به سیستم اداری است و امروز ۲ نیروی توانمند و باتجربه به‌عنوان معاون سیاسی فرمانداری و بخشدار مرکزی معرفی می‌شوند تا با همراهی مردم، سیاست‌های دولت را در شهرستان پیگیری کنند.

 

به گفته معاون سیاسی امنیتی استانداری گیلان ایمانی از کارشناسان برجسته استانداری با سابقه بخشداری، به‌عنوان معاون سیاسی فرمانداری معرفی شد و خانم فلاح به‌عنوان یکی از بانوان توانمند استان، مسئولیت بخشداری مرکزی فومن را عهده‌دار می‌شود.

 

باقری تأکید کرد که عدالت جنسیتی از سیاست‌های جدی دولت است و حضور بانوان در مناصب مدیریتی می‌تواند موجب پویایی و کارآمدی بیشتر شود.

 

مسائل جمعیتی، گردشگری و منابع آب

 

وی با ابراز نگرانی از روند پیری جمعیت در استان بیان کرد: طبق آمار سال گذشته، تعداد فوتی‌ها بیش از تولدها بوده و جمعیت زیر ۱۲ سال کاهش یافته است که این موضوع آینده جمعیتی گیلان را تهدید می‌کند و باید به‌طور جدی مورد توجه قرار گیرد.

 

معاون سیاسی امنیتی استانداری گیلان گردشگری را یکی از ظرفیت‌های بزرگ فومن و گیلان دانست و افزود: در سال گذشته بیش از ۸۵ میلیون نفرشب اقامت در استان ثبت شد که این ظرفیت می‌تواند زمینه‌ساز ایجاد هزاران شغل جدید شود، بنابراین باید نگاه ویژه‌ای به توسعه گردشگری و جذب سرمایه‌گذاری در این حوزه داشته باشیم.

 

باقری همچنین با اشاره به چالش منابع آب تصریح کرد: اگرچه گیلان تنها استانی است که فعلاً با بحران جدی آب مواجه نیست، اما تغییرات اقلیمی و مصرف بی‌رویه می‌تواند زنگ خطر را به صدا درآورد، باید مدیریت منابع آب و تقویت بخش خصوصی برای سرمایه‌گذاری در این حوزه در دستور کار قرار گیرد.

 

وی با بیان اینکه با وحدت، همدلی و انسجام مدیران و مردم، از این شرایط دشوار عبور خواهیم کرد، گفت: رهبری حکیمانه رهبر معظم انقلاب، تلاش‌های دولت و ظرفیت‌های مردمی، سرمایه‌های اصلی کشور هستند و ان‌شاءالله آینده‌ای روشن در انتظار گیلان و ایران خواهد بود.

 

به گزارش تسنیم، فردین ایمانی طی حکمی از سوی استاندار گیلان به عنوان معاون سیاسی، امنیتی و اجتماعی فرمانداری شهرستان فومن منصوب شد.

ارسال نظر شما
مجموع نظرات : 0 در انتظار بررسی : 0 انتشار یافته : ۰
  • نظرات ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط مدیران سایت منتشر خواهد شد.
  • نظراتی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • نظراتی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نخواهد شد.