تاریخ انتشار : شنبه 13 اردیبهشت 1404 - 16:25
کد خبر : 132534

استاندار گیلان در آیین تشییع بنیانگذار باشگاه ملوان:

صالح نیا مکتب اخلاق فوتبال ایران بود

صالح نیا مکتب اخلاق فوتبال ایران بود
نماینده عالی دولت در گیلان در مراسم تشییع پیکر مرحوم بهمن صالح‌نیا، پیشکسوت برجسته فوتبال و پایه گذار باشگاه ملوان، گفت:بهمن صالح‌نیا نه‌تنها الگویی برجسته در ورزش گیلان، بلکه یک مکتب اخلاقی و فنی در فوتبال ایران بود.

جارستان: صبح امروز (شنبه)، مراسم تشییع پیکر اسطوره فوتبال ایران و گیلان، بنیان‌گذار باشگاه ملوان بندر انزلی، با حضور استاندار گیلان، وزیر ورزش و جوانان، رییس فدراسیون فوتبال ایران،جمعی از پیشکسوتان فوتبال کشور، ورزشکاران و اقشار مختلف مردم برگزار شد.

 

هادی حق‌شناس در این مراسم با اشاره به جایگاه والای مرحوم صالح‌نیا در تاریخ ورزش کشور اظهار کرد: بهمن صالح‌نیا نه‌تنها الگویی برجسته در ورزش گیلان، بلکه یک مکتب اخلاقی و فنی در فوتبال ایران بود. او با رفتار حرفه‌ای خود، اخلاق را به ورزش آن دوران آورد و شاگردان فراوانی را به فوتبال کشور معرفی کرد.

 

وی افزود: مرحوم صالح‌نیا با اخلاق و افتخارات خود، الهام‌بخش جوانان گیلانی و سایر استان‌ها بود و با قهرمانی‌ها و نایب‌قهرمانی‌های متعدد در تیم ملی و باشگاه ملوان، افتخارات زیادی برای مردم انزلی و گیلان رقم زد.

 

استاندار گیلان با اشاره به نقش مهم صالح‌نیا در تربیت مربیان و بازیکنان برجسته گفت: فرهاد پورغلامی، محمد احمدزاده، نصرت ایراندوست و سیروس قایقران، همگی از پرورش‌یافتگان مکتب صالح‌نیا و باشگاه ملوان بودند که در سطح ملی نیز درخشیدند.

 

او با اشاره به سابقه ۵۷ ساله باشگاه ملوان بندر انزلی تصریح کرد: اگر امروز نام ملوان همچنان با افتخار برده می‌شود، به‌واسطه حضور چهره‌هایی چون بهمن صالح‌نیا، سیروس قایقران و دیگر اسطوره‌های این باشگاه است.

 

حق‌شناس خاطرنشان کرد: زنده‌یاد صالح‌نیا در طول ۸۸ سال زندگی پربار خود، بیش از دو سوم عمرش را وقف باشگاه ملوان، فوتبال گیلان و حتی ورزش کشور کرد و نتیجه آن، پرورش نسل‌های متعدد از مربیان و بازیکنان تأثیرگذار بود.

 

شادروان بهمن صالح‌نیا، بنیان‌گذار و چهره ماندگار باشگاه ملوان بندر انزلی، در سال ۱۳۴۸ این باشگاه را پایه‌گذاری کرد و بیش از سه دهه به‌عنوان سرمربی در سطح اول فوتبال کشور فعالیت داشت. او نقش کلیدی در توسعه و افتخارآفرینی ملوان و تربیت بازیکنان شاخصی چون غفور جهانی، عزیز اسپندار، علی نیاکانی، محمد احمدزاده، نصرت ایراندوست و سیروس قایقران ایفا کرد.

 

صالح‌نیا علاوه بر فعالیت‌های باشگاهی، سابقه مربیگری تیم ملی بزرگسالان و سرمربیگری تیم ملی جوانان ایران را در کارنامه داشت. وی همراه تیم ملی ایران به مقام قهرمانی بازی‌های آسیایی ۱۹۷۴ تهران و کسب عنوان سوم جام ملت‌های آسیا ۱۹۸۸ در قطر دست یافت.

 

در سطح باشگاهی نیز، او با تیم ملوان موفق به کسب سه عنوان قهرمانی جام حذفی کشور، سه نایب‌قهرمانی در همین رقابت‌ها، دو مقام سومی لیگ ایران و یک قهرمانی در مرحله مقدماتی جام باشگاه‌های آسیا شد.

ارسال نظر شما
مجموع نظرات : 0 در انتظار بررسی : 0 انتشار یافته : ۰
  • نظرات ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط مدیران سایت منتشر خواهد شد.
  • نظراتی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • نظراتی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نخواهد شد.