تاریخ انتشار : جمعه 29 مرداد 1395 - 3:08
کد خبر : 1621

خبرنگاران در خط مقدم مبارزه با جنگ نرم و رسانه‌های مسموم جهانی هستند

خبرنگاران در خط مقدم مبارزه با جنگ نرم و رسانه‌های مسموم جهانی هستند

جارستان / معاون فرهنگی جهاددانشگاهی گیلان تخصیص تسهیلات برای مدیران مسئول زن در جهت ارائه خدمات اشتغال دائم به بانوان خبرنگار را درخواست صنفی این قشر عنوان کرد که در خط مقدم مبارزه با جنگ نرم و رسانه‌های مسموم جهانی قرار دارند. به گزارش ایسنا، منطقه گیلان، مهندس معصومه نیک کار در دیدار بانوان فرهیخته گیلان

جارستان / معاون فرهنگی جهاددانشگاهی گیلان تخصیص تسهیلات برای مدیران مسئول زن در جهت ارائه خدمات اشتغال دائم به بانوان خبرنگار را درخواست صنفی این قشر عنوان کرد که در خط مقدم مبارزه با جنگ نرم و رسانه‌های مسموم جهانی قرار دارند.

به گزارش ایسنا، منطقه گیلان، مهندس معصومه نیک کار در دیدار بانوان فرهیخته گیلان با معاون امور زنان  و خانواده رئیس جمهور که امروز در سالن الغدیر استانداری برگزار شد، با بیان اینکه رسانه مى‏تواند استانداردها را تعریف کند و افراد را به تعریف‏هاى واحد و رفتارهاى صحیح رهنمون سازد، اظهار کرد: در واقع کارى که رسانه موظف به انجام آن است، تربیت افراد و جامعه به راه کمال است.

وی افزود:نیمی از جمعیت کشور ما را زنان تشکیل می‌دهند و لذا چنانچه بخواهیم همانند سایر کشورها به رشد و توسعه متوازن و پایدار برسیم باید بتوانیم در همه عرصه‌ها از توانمندی‌های زنان استفاده کنیم،‌ اما تاکید بر هویت زن بودن در عرصه عمومی باعث آن می‌شود که مقوله حضور برابر زنان در این عرصه بیشتر از آنکه جنبه واقعی پیدا کند، در چارچوب حقوقی محدود و منحصر شود.

معاون فرهنگی جهاددانشگاهی گیلان با بیان اینکه چنانچه پافشاری رسانه‌ها بر حضور و فعالیت زنان در عرصه عمومی تنها بر پایه هویت جنسی و در رقابت با مردان به عنوان پایمال‌کنندگان حقوق زنان صورت پذیرد، پویایی لازم را نخواهد داشت، گفت: چرا که این روند با تقویت حسی غیریت جز تضعیف همبستگی مدنی، نتیجه و پیامد دیگری در پی نخواهد داشت، اما هزاران سوال، مسئله و مشکل در ارتباط با وضع موجود زنان و موقعیت آنان مى‌توان مطرح کرد که با اینکه واقعیت موجود هستند، رسانه در مقابل آنها سکوت کرده است. واقعیت‏هایى که جایشان در رسانه یعنى طرح موضوع آنها و کمک به حل آن مشکل خالى است.

وی با بیان اینکه رسانه‌ها پیچیده‌ترین ابزار برای القای اندیشه‌ها و کارآمدترین تسلیحات برای تسخیر آرام جوامع هستند، گفت: متاسفانه تاثیر زنان و رسانه‌ها کمتر در ساختن جوامع انسانی مورد توجه بوده است، زیرا برخورد جوامع مختلف با مسئله زنان یکسان نبوده و بطور طبیعی در بسیاری از آنها به دلیل فقدان یک جایگاه شایسته و هویت مستقل برای زنان، گویی هیچگاه ضرورت طرح احساس نمی‌شده است.

مهندس نیک کار با بیان اینکه شواهد تاریخی نشان‌دهنده نقش غیر قابل انکار بانوان در مدیریت رسانه‌ها و فرماندهی افکار عمومی جامعه است، گفت: در این میان جایگاه ویژه بانوان در مدیریت رسانه‌ای استان گیلان بیشتر به چشم می‌خورد و تعداد زیادی از خبرنگاران این استان را بانوان تشکیل می‌دهند، تا جایی که ۵ خبرگزاری مهم و تاثیرگذار استان به دست توانمند بانوان مدیر این خطه هدایت می‌شود، اما بیشتر دغدغه‌های زنان در این عرصه در حوزه توجه مسئولین به نقش زنان رسانه‌ای استان در بیان و پیگیری مطالبات مردم، ایجاد امنیت روانی برای این قشر و رفع مسائل و مشکلات معیشتی از جمله ساعات کاری، بیمه و دستمزد برابر با سایر خبرنگاران استان است.

عضو ادواری هیات مدیره خانه مطبوعات استان گیلان با بیان اینکه مشکل بانوان رسانه‌ای گیلان، مشکل استانی و منطقه‌ای نیست و باید در سطح ملی به آن نگریست، یادآور شد:ل ریشه‌ای این مسئله نه با شعار، بلکه با برنامه‌ای جامع که اصلاح باورهای فرهنگی، آموزشی، اجتماعی، توسعه بخش‌های دولتی و صد البته تحکیم مبانی خانواده را همزمان در بر داشته باشد، میسر خواهد بود، زیرا زنان خبرنگار و روزنامه نگار در ایران اسلامی در واقع سربازان فرهنگی وطن هستند که در کنار سایر اقشار کشور، نقش پررنگی در مبارزه با تهاجمات فرهنگی و رسانه ای استکبار ایفا می کنند.

مدیر خبرگزاری ایسنا و ایکنا در گیلان با بیان اینکه بسیاری از بانوان رسانه‌ای کشور که در حوزه‌های مختلف قلم می زنند، نکته‌سنج، دقیق و دغدغه‌مند هستند و با پیگیری‌های مستمر به دنبال مطرح کردن مسائل جامعه و ارائه راهکار برای رفع آنها می‌باشند، گفت:  چند سالی است که زنان قلم به دستی که در مطبوعات و سایر رسانه‌های محلی مشغول فعالیت هستند، دغدغه‌هایی را موشکافانه پیگیری می‌کنند که هرساله از سوی مقام معظم رهبری در حوزه تهاجم فرهنگی، اقتصاد مقاومتی و مبارزه با اشرافی‌گری بیان می‌شود.

مهندس نیک کار افزود:با وجود چنین جایگاهی، تشکیل انجمن زنان رسانه‌نگار با هدف ظرفیت‌سنجی، آسیب‌شناسی، ارزش‌گذاری و تقویت تلاش‌ها و ترغیب فعالان رسانه‌ای حوزه زنان و خانواده به عنوان کنش‌گران توسعه در محورهای اقتصادی، اجتماعی، فرهنگی و سیاسی خواسته بجا و منطقی به نظر می‌رسد.

وی تخصیص تسهیلات برای مدیران مسئول زن در جهت ارائه خدمات اشتغال دائم به بانوان خبرنگار را درخواست صنفی این قشر عنوان کرد که در خط مقدم مبارزه با جنگ نرم و رسانه‌های مسموم جهانی قرار دارند.

معاون فرهنگی جهاددانشگاهی گیلان داشتن امتیازات ویژه و رتبه‌بندی براساس تحصیلات، تخصص و تجربه، دستمزد ثابت و مکفی، عدم داشتن بیمه کامل اجتماعی و درمانی به صورت یکسان در کلیه رسانه‌ها و الزام دولت به رعایت قانون سختی کار برای کارفرماها، امنیت شغلی و حمایت معنوی و حقوقی از سوی وزارت ارشاد و قوه قضاییه را جزو حداقل انتظارات یک زن خبرنگار عنوان کرد.

برچسب ها :

ناموجود
ارسال نظر شما
مجموع نظرات : 0 در انتظار بررسی : 0 انتشار یافته : ۰
  • نظرات ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط مدیران سایت منتشر خواهد شد.
  • نظراتی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • نظراتی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نخواهد شد.